Kaktuscekirdegi Kızlar merak ediyorum 28 haftalığım pazartesi 29 a giriyorum rabbim nasip ederse ilk nstye ne zaman girdiniz bide 28 den sonra hastaneye ne sıklıkla gittiniz?🐣💐👼🏻🐢
Beybun_29 Kaktuscekirdegi 31+2 de gittim ağrım var diye nst aldı doktor ama bı dahakine ,duruma bağlı 34 veya 35 alcam dedi bide artık iki haftada bir gel dedi
Yusragezer Kaktuscekirdegi ben ilk 30 haftalıkken girdim haftada bir gittim hep şuan 33+4 pazartesi yine gidicem erken doğum riskim var çünkü
dinciklim6 Kaktuscekirdegi 35 de girmiştim sonrasında her hafta gidiyorsun nst alıyolar sonra kontrol yapılıyor
Kubra5816 Kaktuscekirdegi ilk ayda 1 gittim 28 den sonra 20 günde bir Şuan 15 günde bir gidiyorum ayın 8 de gidicem ondan sonra haftada 1 ve doktorum 20 günde bir olarak çağırmaya başladığında acil bişey olursa ara hemen görüşelim dedi
Kaktuscekirdegi Kubra5816 teşekkür ederim normalde doktorum söylerdi bu pazartesi gittim en son kan uyuşmazlığı iğnesi oldum o karışıklıkta unuttu şu zaman gel demeyi bende sormayı unuttum 15 ine randevu aldım bakalım
Kaktuscekirdegi Kubra5816 ALLAHIM kolay doğum nasip etsin hepimize güç kuvvet versin bi çırpıda doğuralım inşALLAAHH🤲🏻🫶🏻
Beybun_29 Kaktuscekirdegi yok sanırım onu son haftalar yaparlar hani 36 37 den sonra her hafta olabilir doktor söylerse ama daha erken oldu için bizi öyle almazlar
Kaktuscekirdegi Kubra5816 korkma kendini strse de sokma rabbim bizi öyle güçlü kılmış ki bize annelik nasip etmiş rabbim kolaylığını verir inşALLAH kimseden de etkilenme herkesin hikayesi kendine özel sağlıkla alırsın bebeğini inşALLAH kucağına🩵
Beybun_29 Kaktuscekirdegi valla bende 28 de gittim bana bişey demedi bu defa gittim dedim ne kadr sıklıkla geleyim nst ne zaman bağlaniliyor öyle söyledi yoksa demezdi