Yagizinannesi_ Kızlar sancı dakikam bu şekilde perşembe sezeryan olucam gelen sancı kasıktan belime hafif vuruyor şiddetli değil ne zaman hastaneye gitmeliyim???
Gmzgkck_ Normalde 5 dakikada 1e düşünce gelin diyorlar ama siz sezeryan olacakmissiniz bence hemen gidin ya sezeryane alirlar doğurmaya Bi engeliniz yoksa dogurturlar bence
Yagizinannesi_ Gmzgkck_ 38+6 oldum zaten yarın pazar kendi doktorum olmadan nasıl olucak sezeryan ne yapsam bilemedm ya
Gmzgkck_ Yagizinannesi_ acil durum sonuçta arar çağırırlar yada başka doktor girer normal istiyorsanızda bakarlar başladıysa dogurursunuz en kötü ihtimal durdururlar doğumu benim aklıma gelen bunlar
ipeklinaismom Yagizinannesi_ özel hastane ise geliyo aslında devlette gelmiyo mesai saatleri dışında ebeler dogurtuyo
Yagizinannesi_ ipeklinaismom aynen özel hastane duştan sonra tekrar kontrol edicrm sıklığını gidicem ona göre teşekkür ederim
Gmzgkck_ Yagizinannesi_ aksatmayın eger sezeryanda israrciysaniz bebek kanala inerse tamamen normalden dönme şansınız olmayabilir
Yagizinannesi_ Gmzgkck_ fıtıktan dolayı zorunlu sezeryan öyle bir ihtimal varsa ben gideyim baksınlar bi