Selamlar. Benim bebişim dünyaya bir buçuk ay erken geldi. Küvez sürecinde 15 gün boruyla beslendi, emme refleksi geliştikten sonra da 3 gün biberonla. Biberonu tamamen almaya başladığında emzirmeye çağırdılar beni. Meme almadı. Silikon uç deniyorum şuanda başta onu almamıştı eve geldikten sonra almaya başladı. Ama yeteri kadar memeyi boşaltamıyor bu uçla da. Şuan da önce silikonla emziriyorum sonra 50cc anne sütünü biberon veriyorum mecburen yoksa doymuyor. Sağıp biriktiriyorum bir yandan tamamen ya koparsa memeden diye.
Şuan 2.485 kilo olmuş. 2 gündür evde 80 gr almış. Bu şekilde beslediğimden olduğunu düşünüyorum. Sadece silikondan devam edersem 1 saatten fazla emzirmem sürüyor. Ve dediğim gibi meme boşalmıyor sağmazssm çatlıyorum artık.
Sizin meme reddi sürecinde yaşadıklarınız neler? Nasıl çözümler buldunuz. Geceleri uykusuzluktan artık bayılmak üzereyim. Resmen bir döngüye girdim 2 saat uyuyorum sonra kalkıp emzirmeye çalışıyorum sonra süt sağıyorum 20-20/40 dk geri yatıyorum 2 saat sonra bir daha. Resmen koşarak iş yapıyorum……… uykum bir saat falan sürüyor 3. Güne giriyorum bebeğimle çok mutluyum ama çokta uykusuzum artık görseniz konuşmayı unuttum kelimelerd dilim dönmüyor