Ftma81 36+2 de bir anda nişan ve suyum geldi hemen duş alıp hastaneye yattım ve 12 saat bekleyecekmişiz sancıyı bende çok sancı yok belim ağrıyor biraz ama nst de hafif çıkmış 1 cm açıklık varmış ne yapmalıyım
_momandad Ftma81 hiç ama hiç korkma benim oğlumda 36+5 de doğdu çok şükür sağlıklıydı hiç küvöze falan alınmadı bile.Kilosu da sadece 3 kiloydu 🥰☺️Şu an bir buçuk aylık olduk bile 💙
Ftma81 _momandad korku değilde heycanlıyım ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum egzersiz yapmalıyım maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah normal doğum istiyorum benim kızımda çarşamba 2.500 demişlerdi inşallah girmez oda
_momandad Ftma81 İnan bende senin gibiydim.Hatta sancılarım başladığında yalancı sancı sanmıştım taki ebe gelip muayene edip bebiş geliyor diyene kadar.O zaman heyecan ve korkudan oturup hüngür hüngür ağladım☺️
Kubraduzgun Yarın öğlene doğru suni sancı verirler büyük ihtimal. Benim öyle olmuştu 3cm açıklıkla gittim gece sabaha kadar beklettiler suni sancıyı sabah verdiler. Şimdi ki aklım olsaydı panik yapıp hemen hastaneye gitmek yerine evde oturup sancılarımın beş dakka da bir gelene kadar beklerdim. Hastaneye gidicede sancı sıklığı 5 dakka nın altına düşmeden doğuma almıyorlar çünkü
Aysenuralican Kubraduzgun suyumuz gelse de mi 5 dakika bire inene kadar beklemeliyiz ilk gebeligim bilmiyorum 🤷♀️
Ftma81 Prensesannesii1_ Ay inşallah güzel bir şekilde ağrısız acısız normal doğum olur bebeklerimizi alırız kucağımıza kaç saatti bekliyorsun peki
Aysegul1805 Ftma81 en doğrusunu yapmışsınız su geldiğinde bebek enfeksiyona açık hale geliyor sakın evde bekleme diye tembihliyor doktorum her seferinde. Sağlıkla gelsin inşallah
Prensesannesii1_ Ftma81 ya ne nişan var ne su var, o tuvalete kalktım sıkışmışım acaba ondan mıydı agrı, anlasılmıyodu da dogum sancısı mı sıkıştıgım icin mi agrı oldu, ilk gebeligim hcbsi blmiyorum
Prensesannesii1_ Prensesannesii1_ yani dogum sancısı olsa suan oturup burda bunları yazamazdm sanırım🤔 halen gecmedi tabi ama okdar şiddetli deil en azından
Shurupp Prensesannesii1_ ben kızımı 37 de 2730 olarak doğurdum kilosuna hiç takılma gayet iyi. Allahın izniyle bir solukta kavuşursun kızına inşallah bu mübarek ayın hürmetine 🥰
Ftma81 Kubrademirel ilk nişan ve suyum geldiğinde aşırı heycanlıydım şuan bir an önce olsun istiyorum ağrılarım gelmeye başladı ama uyuyamıyorum 😃