Hfoz Sabah akşam alıyorum ama yine kasılmam oluyor kasılma olduğu zamanda rahime bi ağrı var korkuyorum çoookkk 😔😔
Aysesare Hfoz korkmayın Progestan etkili bir ilaçtır. Kişiden kişiye duruma göre değişir. Ben günde 1 kez gece yatmadan kullandım arkadaşım günde 4 kez kullanıyordu
Zeliha66 Hfoz günde 3 kere vajinal alıyorum. Kasılmayı progestan azaltmaz diyebiliyorum. Magnezyum faln vermedi mi doktorun
gevezeyazar1 Hfoz benimde çok kasılmam oluyodu magnezyum yazdı doktorum arada oluyo ama çok değil eskisi gibi değil
Sewo Hfoz kac haftaliksiniz kizlar nasil bi kasılma oluyor.ben lekelenme icin kullandim gecti cok şükür. 16 haftaligim kullan devam et diyo ama biraktim ben lekelenme falan yok diye
Zeliha66 Hfoz kac kere dediyse o kadar al canim. Bide hergün aynı saatte kullanmaya dikkat et daha faydali oluyo
Asiiye Hfoz olmaz cok mu kasılman var kullan doktoruna sor yine benim doktorum gunde 1 tane kullaniyordum biraz risk gördü hatta günde 3 tane ic dedi sonra tekrar azaltti
Sewo Hfoz ya kuzum progestan rahim duvarini kalinlastirip normal doğumu zorlaştırır dediler bende cevremde cok yasadim bunu.biraktim o yüzden
Mortutku Hfoz canım bende sabah akşam vajinal alıyorum fakat yanı sıra günde 3kere magnezyum alıyorum.Birde adalat verdi Doktorum kasılmalara gerçekten çok iyi geliyor.Sabah akşam onuda alıyorum çok şükür ne ağrım var ne sızım var.
Hfoz Sewo rahim kısalmasından dolayı vermişleri 14 .haftamdan beri içiyorum 36.haftanın sonuna kadar içilcek dedi 😔
halimeaydin Hfoz evet canm benimde oluyor öyle bende bi sabah bi akşam alıyorum herşey bebekleri miz için 😘 bide sarhoş gıbı oluyorum 😁 bide hep uzaniyorum .dikkat et kendine hep dinlen cnm
Mortutku Hfoz 33.haftamdayım erken Doğum riskimden dolayı 27.haftadan beri alıyorum ilaçları sadece progestanı hamileliğimin başından beri alıyorum