dogurangaplumba Esmam_ela25 Benim ilki 42 de geldi şimdi 40 ta 41 te hemen baslatıyolarmis dogumu ona seviniyorum ama 41 olursa tam kurbana denk geliyor
dogurangaplumba Esmam_ela25 benim kızımda takıp dinliyorda normal olarak dinleyince ses geliyor diyor esime söylicektim dinle diye unuttum söyliyim bari birazdan
Ozlem1993 Esmam_ela25 evet vala 2. Doğum olcak yani eylülde öğrendiğimden beri zaman su gibi aktı her geçen gün hızlı gidiyor 🥳🤷♀️😍
Esmam_ela25 dogurangaplumba yok kulaklarını dayıyorlar babasıda duydum diyor gazdır diyorum anlayan yok 😂
dogurangaplumba Esmam_ela25 Bende bilemiyorum ne duyuyorlar ya tarif edebilen yok sabah kızım yime kulağını dayadı benim cimcime ablasının sesini anladı galiba çocuğun kulağına nasıl vuruyor 🤣🤣
Esmam_ela25 esmaerdemir ben daha yüzünü görmedim hiç ama rüyalarımda hep sarışın akça pakça bebek görüyorum 🥰
annelik_4 Esmam_ela25 bizimde 63 gün kaldı Allah’ın izniyle bendede oluyor o titreşim ve kendini çok kasıyor bazen yemek yediğim sırada kendini topluyor nefes alamıyorum resmen yeri mi daraldı ne🥰