Kzyfe AE42 seni anliyorum galiba sezaryen sonrasi narkozun etkisini tum gun uzerimden atamamistim genel anesteziydi ve memeye hemsireler annem falan zorla yapistiriyolardi hic isteyerek emzirmedim opup koklamadim 7 yil oldu simdi nefes alamiyorum onsuz tam tamina anne oldum sonuc olarak gecici duygular bunlar
AE42 Kzyfe İşte sizin yaklaşmanız nasıl anlayışlı, arkadaşlar ya daha sezeryan olmamış ya da bu kadar acı çekmemiş. Ben normal doğum daga zor demiyorum ki aksine bu daha zor, fakat hiç bi görevimi kendim yapamıyorum sırf ameliyatlı olduğumdan
Byzzz Kzyfe kişiden kişiye değişir bence bende cumartesi öğlen sezaryene girdim erken olduğu halde çok şükür bebeğim sağlıklı narkozun etkisi çoktu acım halâ çok öksüremiyorm gülünce dahi dikişlerim acıyo ama bebeğimle ilgilenmekten 1 saniye geri kalmadım biraz dirayetli olmak lazım bence
fatos2404 AE42 sezeryan her ne kadar ameliyat olsada bi doğum şekli ve annelikten hiç birşey eksiltmez lütfen böyle düşünenler saçmalamasın 🙏
BusraClskan AE42 yarım anne derken? Normal doğum yapan tam sezeryn yapan yarım olmuyo bu cahil ve saçma düşüncesden çıkın! Burda sezeryen doğum yapmayı düşünen arkadaşlarıda eziyosunuz , mecbur sezeryan yapmış arkadaşlarıda! Yarım anne gibi hissediyorum vs bence lohusalık psikolojin o senin bebeğin sağlıklı geldiyse sen sağlıklıysan bence doğum şeklinin ve tam yada yarım anneliğin ne önemi var?
AE42 BusraClskan 1.si bende mecburi sezeryan yaptım çok meraklı değildim zaren 2.si kimseyi ezeyim korkutayım gibi bi düşüncem olmadı zaten sezeryan sonrası kat be kat zor bende bunu anlatmaya çalışıyorum 3.sü ve sonuncusu ise tamam şükür yaşıyoruz ama bu bi kaç gün çokta sağlıklı bi fiziksel yapıda olunduğunu kimse söylemesin bana lütfen, ağrıdan duramıyorum ne sağlığı
Pinaryucel Hissettiğin tam olarak yozlaşmış toplum baskısı! Ben de genital bölgemde çıkan siğil yüzünden mecburi sezeryan doğum yapacağım ama tek düşündüğüm şey bebeğimin sağlıklı doğması.. bunlara kafa yorun bence.
AE42 Pinaryucel Tamam sezeryandan sonraki psikolojinle konuşuruz canım, şuan hoş geliyordur size davulun sesi
Zeynepsa AE42 neden koza sacma sapan diyorsunuz asil sizin yorumunuz sacma sapan. Canim bakma sen bunlara herkes ayni hisleri hissetmek zorunda degil. Ben bebegime alisamamistim ilk mesela cok zoruma gitmisti herkes aglar duygulanir bende tık olmadi dogumda. Herkes ayni seyleri hissetmek zorunda değil sikma canını
AE42 Zeynepsa Teşekkür ederim canım herkes empati kuramaz, bende kucağıma tam alamadığımdan ağrısız sızısız emziremediğimden ve o bitkinlik sabah ki ameliyathaneye ağlaya ağlaya girmemden bebeğimin kaşına gözüne dikkatlice bakamıyorum bile bunları bilen bilir
AE42 worin Hem siz kötü olup hemde bebeğiniz sürekli bakım isterse, aileniz sizin hasta gibi peşinizde dönerse bence sizde hasta gibi hissedersiniz kendinizi 🙄
Aryamom- AE42 Garip bir yaklaşım olmuş normal olsaydı aileniz yanınızda kalmicakmıydı sezaryen doğum sitemi ilgileniyorlar
AE42 kayaeda Neden saçma olsun, kalkamıyorum yiyemiyorum içemiyorum bi sürede böyle olacak nasıl hissedebilirim ki
AE42 Aryamom- En azından kendim daha çok ilgilenebilecektim kucağıma alacaktım, şuan sadece hasta bakıma muhtaç bi çocuk gibiyim ve ailemi de bu konuda peşimden koşturduğum için üzülüyorum, sonuçta annem de babam da 20 yaşındaki delikanlı değiller. Şuan yanımda yorgunluktan sızmış ve başı çatlayarak yatan annem var, normal olup iyi hissetseydim kendimi bu yaşında küçücük kalbiyle yorarmıydım onu
gozz AE42 Evet yarım annesin çünkü 9 ay taşımadın karnında,ağrı sızı çekmedin,mide bulantıları yaşamadın,kilo almadın,çatlakların olmadı,psikolojin değişmedi,ameliyattan sonra acı hissetmedin,uykusuz kalmadın demi!!!!!
AE42 gozz Siz diğer arkadaşlara verdiğim yorumlara bi bakın isterseniz, belki o zaman birazcık empati kurabilirsiniz
AE42 FNurKaradeniz Siz önce üslubunuza dikkat edin, kimin ne yaşadığını bilemezsiniz, büyük konuşmayın derim...
FNurKaradeniz AE42 niye dikkat edeyim. Bende sezeryan oldum. Allaha çok şükür yarım marım değilim. Sezeryan olan yarım anne mi oluyor şafa bak. Sen önce bi ne dediğini bil.
reinamm AE42 ne alakası var. Millet normal doğuma karşılık sezeryanı kolay sanıp sezeryan oluyor. Halbuki o ameliyat masası normal doğumdan çok daha zor.. yarım anne ne demek😒😒
AE42 reinamm İşte daha zor! Hem kendisi hem iyileşmesi o yüzdendir ki annelik vazifelerimi şimdilik yapamıyorum aksine daha küçük bi çocuk oldum