Asu_moi Kızlar 12.ci haftama yeni girdim bu haftada ictiniz mi siz? Yoksa 12.haftaya girer girmez bıraktınız mı ?
biranne__ Asu_moi doktorum bıraktırmıştı elindeki ilaç bittiyse tekrar alma yazılan takviyelerle folik asit alıcaksın artık
Nalinnn14 Asu_moi benim elimde kaldığı için doktorum kullanmaya devam et bitince bırakırsın demişti 14. Haftada bitince bırakmıştım
Rabiul Asu_moi 11. Haftamın ortasında bıraktım doktorda randevum vardı o sıra elenatal 1 kullanıyordum 2 ye geçtim
prens_prenses_annesi Kizlar ben hamile oldugumu ogrendim saglik oxagna pazartesi kan vericem soyleyip yazdirimmi yoksa dogum doktoru yazarmi gittimde ben 7 haftalik olana kdr kontrole gtmeyi dusunmuyorum
Rabiul prens_prenses_annesi sağlık ocağına söyleyin verir doktora gittiğinizde bunu kullanıyorum sağlık ocağı verdi diye belirtirsiniz ona göre değiştirecekse söyler zaten
Senmsii Asu_moi Ben 12. Haftaya girdiğimde hala kutuda 8 tane falan vardı kutuyu bitir sonra başka takviye geçiyoruz dedi
Limonlukekkk Asu_moi 16. Haftadayım devam ediyorum ama kullandığım hapta sadece folik asit yok omega falan da var