Hsnsarem-94 Kızlar illa ki gebelik adet sonrası yada ovulasyon gününde oluyor mu ovulasyondan sonra regl oluncaya kadar gebe kalma ihtimali yok mu sizce yaaa
Feliz Hsnsarem-94 adete yakın ve adetten hemen 1gün sonra çok fazla şans olmuyor canım. Yumurtlama ve çatlama günlerini takip edersen daha iyi sonuç alırsın in şa Allah
CokCahilsinKeskeOlsen Hsnsarem-94 Gebelik için yumurtlama olması gerekli olmazsa gebelikte olmaz. Yumurtlama ayda bazen 1 bazen 2 kere olabiliyor hamile kalan kadınlar yumurtlama zamanında hamile kalıyor sadece
E_Duha Hsnsarem-94 var tabiki sadece o zamanlarda yumurtlama yüksek olduğu için oranı % olarak daha yüksek
Hsnsarem-94 CokCahilsinKeskeOlsen ama şöyle bir söylenti var doğruluğu tartışılır yok ovulasyon yumurtlama günü tek ilişki olursa erkek normal sık gün aşırı ilişki olursa kız olurmuş
CokCahilsinKeskeOlsen Hsnsarem-94 valla zaten iki ihtimal var şansa bala tutmuş deneyimlerin ama mantıken şöyle düşün cinsiyeti erkek belirler, şimdi yumurtlama gününe göre olsaydi kadının belirlemesi gerekirdi ki tutsun bu ihtimal
pmedic112 CokCahilsinKeskeOlsen yine erkek belirliyor aslında. Arkadasın anlattığındaki mantık sperm hızıyla alakalı diye biliyorum. Ama bence ne olursa olsun nasip neyse o olur 😊 inanmıyorum öyle şeylere bir kızım olsun çok istedim ama yapmadım da önerilenleri oğlum oldu🤪😅 sağlıklı hayırlı evlat olsunlar da 😇