Hase 777gonul_ şuan bende aynı şeyi yaşıyorum ama benim ilk gebelik aynı dediğiniz gibi dışarı çıkacak zannnettim vajinaya o kadar yakınki çok şaşkınım ama herkes normal yazmış Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🌸
1zehrs 777gonul_ eğer ağır birşey yapma sonucunda böyle olduysa doktora gidin derim ben nolur nolmaz içiniz rahat eder
777gonul_ 1zehrs az önce geldim doktordan ağır kaldırma kendini yorma dedi agir kaldirdigim için böyle olmuş
777gonul_ Hase hayir canim korkmana gerek yok ben ağır kaldirdigim için ağrım falan vardi normal de bebek büyüdüğü için baskı yapmasi normal
Gulyldrm_44 777gonul_ benim de öyle sürekli idrar torbamı tekmeliyordu. Bu gün kontrolüm vardı doktorum her şey yolunda dedi ayaklar aşağıdaymış bizim kızçenin. Daha çok döner o dedi. Kaldı ki hareketleri arttı bu ara ben de bazen çok rahatsız oluyorum ama sorun değilmiş. Normal seyirde devam…
777gonul_ Gulyldrm_44 ters durduğu için o kadar baskı yapmasi normal ayağıyla tekmeliyor büyüdükçe baskı daha da çoğalıyor ama ben ağrıyordum o yüzden korktum hem ağrı hem baskı yapınca korktum şükür bir problem yokmus
Gulyldrm_44 777gonul_ Oh şükür kuzum sevindim bir sorun olmamasına. Bazen bebişler büyür büyüdüğü için daha çok can yakan hareketler yapar. Zamanla alışıyoruz🥰🌸🤗
Kloroform 777gonul_ bebek her şekilde aşağıya doğru vurup can acıtıyor malesef. Makat gelişken ayaklarıyla vuruyordu kızım, şimdi baş geliş başıyla vuruyor 😂 ama sanki ayakları ile olan daha çok canımı acıtıyordu 🤭 canları sağolsun, sağlıkla gelsinler hepsi 🌺
EmirAsafMomm 777gonul_ senin haftanda ben de öyleydi iğneleme tarzında sanki çıkacakmış gibi baskı yapıyordu ama geçti