Smyyszer Kızlar 7 hafta 6 günlük hamileyim doktora gittiğimde doktor bebeğin sağ tarafta olduğunu söyledi şuan 1 2 saattir kasık batmam var düşük olabilir mi korkuyorum açıkcası 🥺
Temmuzmucizesi26 Smyyszer sağ tarafta olması ile düşük olmasının bir bağlantısı yok diye biliyorum. Sancılarınız normal bende de yerleşme döneminde çok sık olurdu kanama vs olursa ağrının şiddeti artarsa doktora başvurun
srknsvg Smyyszer strese girmeyin kasik agrilari zaten gebelik belirtilerinden biri lekelenme vs yoksa panik olmayin malesef ben 21 haftadaym halen cekiyorm ama tabiki icin rahat degilse bi acile gidebilirsin
asell13 Smyyszer yok canım niye düşük olsun heran adet olacakmış gibi sancıların olabilir batma ağrı sızı hepsi normal bebiş yerini genişletmek zorunda 🥰
Smyyszer asell13 yok canımda bir kere daha böyle olduğunda düşüğüm olmuştu açıkcası bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden korkuyorum
asell13 Smyyszer ama anlattığın ağrı sancı normal benim öyle bi oluyordu ki o an nefes alamıyordum tansıyonum düşüyordu o derece bi sancı hala ara ara oluyor bebek yerini büyütüyor kaslar geriliyor normal aslında sen içini ferah tut