Babymom07 Arkadaşlar anne yanı olarak ne aldınız ya da alacaksınız? Ben çok büyük olsun istemiyorum ama en az 3 yaşına kadar da kullanmak istiyorum önerileriniz neler?
Alynq Babymom07 valla elele madre övüyordu herkes ben de ondan aldım ama bin pişman oldum çok hantal kapılardan geçmiyor (70/110) açıp kapatması da öyle anlatıldığı gibi çok kolay değil. İade edeceğim mecbur. Genişliği 60cm olan bir park yatak alıcam
Hulo2105 Babymom07 biz beşik aldık tahta olanlar varya anne yanı da oluyor. 60/120 boyutu. Oda alana kadar yatar 1.5 yaşında falan oda almayı düşünüyoruz zaten o zaman kadar idare eder herhalde trendyoldan aldık
Gamzelit Babymom07 ben trendyoldan hoffie park yatak aldım 70×110 ve evimin kapılarından geçiyo çokta sağlam hatta sünger yayağı hediyeli 1950 ye geldi kuponla boşuna markalara para vermeyin bence bütün park yatakların mantığı aynı
Alynq elifdiyorkii trendyolda huggy anne yanı park yatak var ben onu buldum onu alıcam. Park yatak almanın amaçlı zaten taşınabilir olması vs ama elele çok hantal kapılardan da geçmiyor
Alynq Babymom07 trendyolda huggy anne yanı park yatak var onu alıcam iadem onaylanınca. 60 cm genişliği ve kapılardan rahatça geçer. Elele çok hantal açıkçası
hilalkrr Babyplus anneyanı park yatak aldım 70×110. Şuan stokta görünmüyor ama bu ölçülerde tercih edebilirsiniz. Gayet memnunum boyut olarak ne çok büyük ne çok küçük bende 3-4 yaşına kadar kullanırım gibi geliyor