Yaseminnny Merhaba arkadaslar 2 haftalik bebeğim var doğduğundan bu yana akıntısı var ama beyaz yada seffaf geliyordu 2 gündür sari yesil renge döndü böyle birsey yasayan var mı
tgbmerve Yaseminnny yani 2 haftadır var ve bunu Dr a sormadinjz mi , bebek o daha bu normal değil , akıntı belli bir yaştan sonra olur dahada gecikmeyin lutfen Dr a gidin
Caglab Yaseminnny benim kızımda da olmuştu normal şeffaf akıntı ama tabi sarı yeşil normal değil götürün bence de.
dogurangaplumba Yaseminnny ilk doğumumun üzerinden 8.5 yıl geçti hatırlamaya çalıştım ama aklıma gelmedi birde temizliği yaparken afedersiniz iki elinizle ayırarak temizlemeniz gerekiyor birde islak mendil değil su kullanmanızı öneriyorum
Yaseminnny tgbmerve hayir 2 haftadir seffaf akıntı var doktoruna sordum normal dedi 2 gündür rengi yeşile döndü yeşil renk gelen var mı normal mi diye soruyorum
Yaseminnny dogurangaplumba temizlerken çok dikkat ediyorum islak mendili iyice yikayip o sekilde temizliyorum sürekli bez değiştiriyorum
dogurangaplumba Yaseminnny Canım beyazliklar oluyor genelde bolgede onları iyi temizlemek gerekiyor akintı hatirlamıyorumda doktorumuz bize iyi temizlemezsen bakteri yapar enfeksiyon olur demişti
Yaseminnny Echanim pazartesi zaten götüreceğim 2 gün önce seffafti sordugumda sorun yok demişti doktor yeni yeşile döndü
Temmuzmucizesi26 Yaseminnny enfeksiyon olabilir mi bebeğinizde ? Bizde ki yeşil sarı olduğun doktorda direk mantar enfeksiyon diyor ya bebeklerde de böyle mi acaba
Yaseminnny Temmuzmucizesi26 ben de enfeksiyondan şüphelendim doktora gidene kadar merakta kalacağım için yaşayan var mi diye bir sorayım dedim
Temmuzmucizesi26 Yaseminnny büyük ihtimal enfeksiyon geldi. İdrarını yaparken ağlama vs oluyor mu yanıyor mu acaba
Yaseminnny Temmuzmucizesi26 aksamlari agliyor sadece idrarda yanma vs olduğunu düşünmüyorum gaz cikarirken zorlaniyor harici aglamasi yok