mevylinn Merhaba kızlar, 2 Nisan da Orkun Beye randevum var da giden var mı memnun musunuz ? Bir de eşleri alıyor mu yanımıza bebekleri görebiliyor mu merak ediyorum??
dogurangaplumba mevylinn orkun bey kadar tatli bir doktor görmedim çok tatlı dilli kızım kızım diyor konuşurken eşimi ve kızimı kabul etti yanımda tabiki gelebilirler dedi hatta kızıma kardeşini çok güzel anlattı hem muayene etti hemde kızıma görüyormusun kardeşin elini emiyor bak ayakları diyerek çok güzel muayene etti 🤗
Lilaaaaaa mevylinn merhaba gittiniz mi Orkun beye benim de gitmem lazim da kadin doğuma mi önce gitmem lazim nasil randevu aldiniz
mevylinn dogurangaplumba Teşekkür ederim ya içim rahatladı 🥰 Bende genel olarak olumlu yorumlar aldım ama bir akrabamız aman bana Orkun bey deme sinirlerim zıplıyor yok dövesim geldi falan diyince şaşırdım bir de sizlerden fikir almak istedim
dogurangaplumba mevylinn Aa neden oyle dedilerki acaba çok iyi bir doktor birşey anlstırken kızım der durur bsk kalbi kızım bacağı kızım şu var kızım böyle hep
tatlibebegim_ mevylinn mine hanıma gidiyorum kendine özel muayenehane açtı oraya gidiyorum üniversite hastanesine gitmiyorum ama doğum orda olacak
mevylinn dogurangaplumba Bende Perinatoloji için gideceğim. Yani perinatolojiden randevu bulamadım ama kadın doğumdan buldum. 18+4 ikiz gebeliğim var riskli gebeliğim var şehir hastanesinde de perinatolojide takip ediliyorum ama üniversiteye de görünmek istedim. Umarım bende memnun kalırım çok merak ediyorum
dogurangaplumba mevylinn Ben ocak ayında perinatolojiye gideceğim zaman şehir hastanesinde doktor yoktu geçen kontrole gidince gördüm gelmiş gebe okulunun yanında odası umarım herşey yolunda geçer ❤️
mevylinn dogurangaplumba Evet yeni gelmiş daha gebeliğimin 12. Haftasında ikiz olduğunu öğrendim ben o zaman yeni gelmişti
mevylinn dogurangaplumba Sürekli takip etmek lazım yoksa çok zor. Ben artık yarım saat bir saatte bir bakıyordum Orkun beye bulmak için
dogurangaplumba mevylinn Aynen öyle ben detaylıyı hallertim ocakta kurtuldum sehir hastanesinde de tuğban hanıma gidiyorum
mevylinn dogurangaplumba Tuğban hanımdan da çok memnun olanlar var. Ben Şans hanıma gidiyordum ama ikiz olduktan sonra Cem Beye sevketti beni artık o bakıyor. Sizin bebek kaç haftalık
mevylinn dogurangaplumba Ben malesef bu yorumu şuan görüyorum. Şehir hastanesindeki perinatoloji uzmanı
mevylinn Lilaaaaaa Evet gittim kadın doğum olarak randevu açılmıştı Orkun beye öyle aldım ben ama bir daha da gitmeyi düşünmüyorum. Ayakta kalmam yasak diye sondan bir öncekş randevuyu aldım kalabalık dağılsın diye 3 buçuktaki randevuma akşam 6 buçukta girdim araya randevusuz hasta soktular yetmezmiş gibi tanıdığı olan geldiği gibi içeriye girdi tam bir rezaletti bir de bu rezilliği çekmek için üstüne para verdik. Allahım mecbur bırakmasın bir daha önünden dahi geçmek istemiyorum orada saatlerce beklemekten doğum sancılarım başladı 18. Haftada
drn5410 mevylinn yaa kötü olmuş geçmiş olsun bende ayrıntılı usg için gideceğim henüz hazirana randevu bulamadım bakıyorum da ücretler ne kadar olmuş
melisas1010 mevylinn Bizde orkun beye perinatolojiden randevu bulamadığımız için kadın doğumdan randevu aldık yinede detaylı ultrasonu yapıyo dimi?