Yurdagull0612 Bence biraz daha bekle ilk fotoğrafta varla yok arasıysı benimki 3 gün içinde o kadar kafamda kurdum ki yani belirsizlik çok zorluyor şimdi daha koyu çıktı mesela ama hamileyim diyemiyorum maalesef kan sonucunu görmedende emin olmayacağım🥺
Hatice5258 Seher05_ benim mesela sabah la alakası yok şuan sağ kasığımda ağrı var afedersin idrar gelince yani idrar yaparken ağrı giriyor sağ kasiğıma ayakta çok durduğunda ayağa kalktığımda sağ ayaģimin üstüne bastığımda sağ kasigima ağrı giriyo bunun yüzünden sağ tarafıma yatamıyorum
Seher05_ @Hatice5258 sabah dediğim uyanık olunca sürekli ağrıyor bir şey var gibi sağ bacağıma da vuruyor 5 gün var adetime beklicepim bakalım hayırlısı neyse o olsun 🙏🏻
Yurdagull0612 Sonnenblume 11 12 gün feln geçti uygulamaya göre canım normalde yumurtalama takibi yapmıyorum
Nil4749 Seher05_ benim de bir sorum olacak yumurtlama 28 marta oldu çatlama 29 Mart ve 29 martı değerlendirdik ne zaman test yapmalıyım adet olmam gereken tarih 12 nisan
Seher05_ @Nil4749 normalde şüpheli ilişkiden 10 gün geçince yapabilirsiniz diyorlar erken gebelik testi . Ben dün yaptım çıkmadı benim de yumurtlama döneminden beri sağ kasım ağrısı mide bulantısı ve bel ağrısı beyaz akıntım var geç döllenmis olabiliyor . Bazıları 7 gün kala 5 gün kala görebiliyor testte kişiden kişiye göre değişiyor . Benimde bat 9 beklicem adetimi daha sonra yapmayı düşünüyorum ☺️