Zeynep9130 İyi geceler kızlar 29+2 haftalık hamileyim normalde bebeğimin hareketlerini tam hissederken 2 gündür hiç hareket etmiyor. ( Tatlı yememe, uzanmama ve su içmeme rağmen) İlk hamileliğim olduğu için çok tedirgin oldum sizce ne yapmalıyım.
Rabiajc Zeynep9130 benimde 24 haftalik genelde hep hissederdim ama 2 gundur hissetmiyorum strese girdim ya🙄
nzlbrn Zeynep9130 26 haftadan sonra özellikle uzun süre hissetmeme bir problemdir 2 gündür hiç hareket etmedi diyorsunuz doktora gidin tabiki sormanıza bile gerek yok yapılacakları yapmışsınız
Yalnizanne Zeynep9130 elinizle dürtüp rahatsız ettinz mi birde onu deneyin iki gün az bi süre değil doktora gitmelisiniz bence inşallah bi sorun yoktur 🙏
mavikalpvemavikalp Zeynep9130 sırt üstü uzan ayaklarınıda uzat Burnundan derin nefes al karnını şişirek ama Sonra sonuna kadar ver ağzından
Zeynep9130 Rabiajc Bende aynı durumdayım maalesef 🥺 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
BabyAta Zeynep9130 2 gün mü doktorum gun icinde yeteri kadar hissetmezsen hemen haber ver diyor yani 2 gün fazla değil mi yarın doktora gidin bence
Elff0 Zeynep9130 bende sizin gibi herşeyi yaptım bebeğim hareket etmedi 29 haftada 2 gün gitmedim pişman oldum bebeğim kalp atışları zayıflamış meğerse acil sezerysns falan alacaklardı şükür düzeldi
Ecelina2020 Elff0 ee sonra nasi düzelmiş banada 17.haftada kalp atımı yavas dediler sonra şükür sıkıntı yok dediler
hayalim35 Zeynep9130 2 gündür hiç hareket yoksa doktora gitmen gerekiyor bebeğin her gün hareket etmesi lazım
Zeynep9130 Çok teşekkür ederim kızlar acile gittim çok şükür bir şey yokmuş hem içim rahatlamış oldu hem bilgi sahibi oldum .