Melisss12 Kızlar selam pazartesi betam 104 dü cuma günü yani dün vermiştim sonucum 591 çıkmış nasıl sizce iyi mi artışı 🥹
Cerenszn Melisss12 benimde 106ydı 1 hafta sonra falan tekrar kan vermiştim 5000lere çıkmıştı şimdi 18. Haftaya gireceğiz ❤️
Gizem1504 Melisss12 gayet güzel artmış değeriniz bende sağlık ocağında verdim ptesi vereceğim tekrardan bakalım artmışmı
Melisss12 bsra4213 sağlık ocağında ki doktor 100 değerini görünce pozitif var 2 günde bir vermeye gerek yok yükselsin biraz değerin cuma yada pazartesi gel demişti canım ondan 🤦🏻♀️
Cigdems Melisss12 2 günde bir vermelisin benfe doktorunu değiştir. Başka bir kadın doğumcudan destek al. Değerinin 2 günde bir takip edilmesi lazım ve en az 2 katı olması gerekiyor
Melsss Benim cuma 85.93 dü pazar günü aynı hastanede aynı saatte tekrar verdim 157.7 ydi Doktora gittim sabah sonuçların iyi yarın son kez yine ver 250 yi bulduysa daha gelme 20 gün sonra gel keseyi görürüz dedi benimde pek bilgim yok 😞
Adensu_ Melisss12 benimkide pazartesi 58 di dun 508 cikti. Doktorum cok cok iyi dedi. Seninkide gayet iyi artmis canim katlanmasi onemli
zmra12 Melisss12 canım bence betaya hiç baktırma psikolojin bozulur 5 haftalık olunca git kesene baktır bir hafta sonrada kalp atışı zaten bunlar olursa herşey yolunda demektir