Simayyy Lüzumsuz insan çok ama umursayan kim hiç duymamak lazım en hayırlı evlattır kız çocuğu kızım olcağı için çok şanslıyım❤️
Bskrt Varol ya o yine iyi kızın çıktığı yerden oğlan da çıkar boşver dedi bi teyze😰😰 Ki benim hayalim hep iki kızımn olması yakın yaşlarda🥰 öyle diyene iyi kız inşallah ikinci de kız olacak diyorm
karamel Miram65 bunalma o zihniyetlere gül gec allah hayırlı evlat versin erkek kız mı kaldı artık en önemlisi sağlıklı hayırlı olması
Sevilay07 Böyle cinsiyet ayiran insanlari bozun atin bence saygi falan göstermeyin. Şükürsüzler.. ay çok sinirlendim
HaticeNur Miram65 cahil çok canım sustur oturtur sende😊bn de kiz istiyordum iki kızım olsun çok istedim ama herşeyden önce hayırlısı tabiki kızım var ikinci erkek soranlara kiz istiyorum diyordun cinsiyeti öğrenince herkes akrabalar bi ton laf etmiş kiz istiyormuş diye erkek istesem eminim oda laf olurdu bu kezde erkek delisi derlerdi insanları memnun etmek zor en iyisi birakacaksin kendi hallerine kimseyi ilgilendirmez ağzı olan konusur
Sevilay07 Miram65 bence sende hiic üzerine alinma bile. Rabbime şükürler olsun vermiş ne güzel evladın kızı erkeği olmaz hayirlisi olur de geç
Miram65 Sevilay07 ah canim ah yeni anliyorum bunu benim halamim da 5 kızı var sonra ni oglu olu oglu kucuk ilk 5 kizi doğdu büyüdü fln o hep kuculuyordu milet icinde degersiz fln o hep susuyordu diger halmlar yiyup icip geziyorlardi o bi elbiseyi 10 yil giyerdi yeni anladim ki niye kızı cok oglu buyuk yok diye vall oyle hele bide kurtsen tmm dir olay boka ceviiyirlar
Miram65 Insanlar cok vefasiz iyi ki ölüm var yoksa bu dunyada insan kafayi yer valahi ya sacma sapan konusuyorlae insanin moralmen cukuyorlar