Nureymn kızlar hastane çantasına ne kadar ped koydunuz 1 paket Depend aldım 9 lu 1 paket canpet mesane pedi 10 adet içinde 1 molped gece 18 adet içinde Bu kadar yeterli mi ? Daha konulması gerekir mi ?
Temmuzmucizesi26 Nureymn yeterli değil mi hatta fazla gibi bile ama yine de her ihtimale karşı alınmalı
Aysee1123 Nureymn Fazla bile daha koymayın 😂 Ben 1 paket depend kullanmıştım sadece 1 gece kaldım yeterli olmuştu. Normal ped koymanıza hiç gerek yok
iremnur_17 Nureymn valla fazla bile ben sezaryen oldum 1 tane lohusa pedi kullandım 2-3 tanede normal uzun ped kullandım öyle çok kanamam olmamıştı
Nureymn Aysee1123 kanama ne kadar olur bilemediğimden baya koydum eşimde utanır bitse alamaz hastane sürecinde. biraz fazla koymuşum galiba bende 😂
Mmeelliikkee Nureymn hastanede veriyor zaten ama siz yine koyun tabi de WC ye gittikçe değişsen bi gece mi kalıyorsun 5-6 yeter , zaten normal doğumda gidiyor , sezaryende pedde yeterli gibi sanki
Turuncuk Nureymn vallahi çok korkmuşsunuz hatta benim doktorum depandı önermedi beş adet orkid koy dedi
umena Nureymn herhalde lohusalık bitene kadar hastanede kalmayı düşünüyorsunuz djdjshshsh şaka şaka çok fazla onlar dependi koy yeter
Nureymn umena 😂😂😂😂ay beni çok güldürdün ilk gebeliğin tecrübesizliği diyelim 😂😂 yakınıma hastanede ped yetmemişti onun korkusu var galiba 😂
obirannea Nureymn çok çok fazla tabiki hastanede 10 gün yatmayacaksaniz tabi😀😄 depend ve 4 tane ped koyarsanız yeterli