Bulutsevdasi Bugün doğum çantasını hazırlamaya başladım. Aslında ilk gebeliğimde değil ama unutmuşum. 3600 4 kg doğan bir bebek için kaç aylık almalıyım ? Yardım kızlar 💐🦋
umena Bulutsevdasi bebeğim 3.610 doğmuştu ona rağmen 0-3 ay baya uzun süre kullanmıştım ki kg alımı da aylık 1.800 falandı
Churcill Bulutsevdasi kızım 3500 doğdu 0-3 ayı baya kullandık hastane çıkışlarını falan 3 4 ay giydi. 3-6 ayı giydiğinde utanmasa 6 ayı geçecekti yani 😂
BabyAta Bulutsevdasi yeni doğan bebeğe 3-6 ay olmaz ya yüzer çocuk onun içinde yeni doğan 5 6 takım aldım ben en az.
sukran0046 Bulutsevdasi aldıklarımın çogu olmayacak sanırım benimde tulumlar 45 cm benim kız şuan 45 santime ulaşmş daha doĝana kadar da uzarsa bir kaç santim olmaz cok severek begenerek almştm alırsan sende en az 50 cm al bence tulumlarını felan
Bulutsevdasi Churcill bende 6 aylıkken kızıma 1 yaş giydirdiğimi hatırlıyorum eşimde öyle hatırlıyor aklım karıştı o yüzden ben bir kaç 0 3 beden takım alayım en iyisi
Hulo2105 Churcill ay annem beni öldürüyor yaa yenidoğan alıcam diyo ki 60 cm doğarsa giyemez 😂 60 cm nerde görülmüş anlamadım gitti hep 0-3 aldı çocuk yüzecek içinde. 😅
Bulutsevdasi sukran0046 benim ilk kızım 52 cm öğüdü eşimle eski resimlere baktık 03 aylık olanlar tam olmuş 10 gün giymiş aldığımız 03 leri o yüzden 1 yada 2 takım daha 03 alıcam sanırım