Sporcuanne14 Deli gibi terliyorum ince giyince midem ağrıyor arada sancılarım oluyor. Doğum korkum yok çok şükür ama ağır geçiyorum. Eşim uzakta nazım kimseye geçmiyor. Sürekli ağlamak istiyorum. Adet sancısı gibi ağrıyor karnım gidiyorum nts bir şey çıkmıyor ☹️🥹
Sermec27 Sporcuanne14 26+6 haftalık hamileyim şekerim var suyum fazla plesentam aşağıda plt düşüklüğü yaşıyorum bu da büyük bir sıkıntıymis çok ama çok riskli bir gebelik geçiriyorum 3 kaybım var üstelik açım hep açım artık saatlerce ağlamak istiyorum ama streste şekeri yükseltiyor adam akıllı ağlayamıyorum bile Allah gerçekten yardımcımız olsun inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımiza alırız 🤲
Serfes1 Sporcuanne14 bende de durumlar sizden farklı değil. 27. Haftadan beri yatak istirahatindeyim. Ailem yanımda değil çok hareket etme denildiği halde evde bir işimin ucundan tutanım yok 37 haftayı bitirdik ama geçecek inşallah bunların hepsine değecek. Kızım benim en yakın en iyi arkadaşım olacak.
esmaerdemir Sporcuanne14 ayy al benden de o kadar yemin ederim ki zaman çabuk geçsin diye dua ediyorum
Beyza-00 Sporcuanne14 bu haftaya kadar ben hamile değilmişim bunu anladım. Benzer şeyler yaşıyoruz. Kaburgalarım sıkışıyor nefes darlığı yaşıyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yalnız değilsiniz
Sporcuanne14 Serfes1 evet güzel şeyler düşünmemiz lazım yolun sonu çok güzel olucak ve biz bunları asla hatırlamayacağız
Sporcuanne14 Beyza-00 yok ailem yanımda ama insan eşini istiyor oda görevde sürekli ona negatif olmak istemiyorum tehlikeli yerde çünkü 😞 tek yaşıyorum pskilojik olarak
EdaninBebegi Bende aynı haftadayım ve son bir haftadır aynı belirtiler artarak devam ediyor, ara sıra kasık ve bel ağrısı. Ama en zoru nefes darlığı ve bu bazen daha da yoğun oluyor 😫
Arenn1 Sporcuanne14 33+5 im bende.Hicbirsey yapamıyorum bı Çamasir sersem , bulaşık yıkasam belim kırılıyor.merdiven çıkamıyorum nefes nefese kalıyorum.duz yolda bile 10 dakika yürüsem karnımı tuta tuta yürüyorum çok acayip baskı yapıyor.Bu kaç gündür bende de ayaklarıma kadar adet sancısi gibi ağrı var
Sporcuanne14 Arenn1 öncelikli hafta böyle değildim gerçekten ne olduysa bu hafta oldu bir anda ağırlaştım
hayalim35 Sporcuanne14 aynı durumdayım bıraksalar yerden kalkmicam o derece ağrımda oluyor son haftalarımız çok çok zor oluyor 36+3 haftalığım bnde
Sporcuanne14 hayalim35 Allah kolaylık versin inşallah bu hafta böyle geçer sonrası rahatlarız ağırlaşmak bu oluyor galiba bu kadar uyku nereye gidiyor
Aysenurayse Sporcuanne14 aynı haftadayız ve aynı sorunlar canım seni anlıyorum . 9. Aya girmek diye bir gerçek varmış her şeyi yapmaya isteğim var bir şey yapacak gücüm yok . Eşime de söylüyorum o yapana kadar kalkıp yapmak zorunda kalıyorum oğlum 5 yaşında onunla da zaman geçirmek istiyorum . Alışverişe gittim yapmak zorundayım sona bıraktım pişmanım ah ah gün verdi doktor erken gelir diye kasıldım 😅 ay ne olacak bu ağrılar iyi ki yaza kalmadım diye şu an seviniyorum
Sporcuanne14 Aysenurayse ya bende iyi ki yaz da olmadı İzmir sıcağında mahvolurdum valla. Çocuğunla vakit geçiremediğini zamanda vicdan yapıyorsundur Allah yardımcın olsun 🤲
Sermec27 Sporcuanne14 benim en başından beri vardı en başından beri stresli sıkıntılı geçiyor gebeliğim çünkü
Aysenurayse Sporcuanne14 ya ben normal de onunla çok oyunmoynarım tabi aktiflik gitti egilemiyorımda söylüyor canım sıkılıyor . Böyle olanlara rabbim yardım eylesin