Gamzealptkn Patito__ ben 2 ay olmadm sonra adet söktürücüyle oldm sonraki ay da 4 gn erken oldm ama takibimi yaptm yani hcg sıfırlanmştı
teachermomyy23 Patito__ canım senin değerlerinde hızlı mı düşüş oldu benim cuma günü 913 dü bugün 638 olmuş düşüş yavaş mı olmuş sence
AmineErva Patito__ normal de ne kadar aralıkla oluyorsanız o şekilde oluyor bnm ki 21 günde idi 21 gün snra oldum
_Gulcan_ Canım önemli olan adet olmak değil dış gebeliğin sonlanmış olması. Sonlandırıldı mı tamamen?
Patito__ Gamzealptkn 2.5 ay sonra olan varmis demekki normal olmamak biraz dha bekleyeyim bakalim tmm sagolun cvp icin
Patito__ Slaa_65 eger dis gebelik olsaydi bu degerde baska yerde gorunurdu ve cok agrin olurdu surrkli camurlu lekelenmeler İi bir dr ve ultrason ise dr baska herde goremedyse dis gebelik degildir
Whereismybaby Patito__ beta kaçken iğne yapmaya karar verildi bende benzer durumdayım kürtaj olacak diye çok korkuyorum doktor bekletiyo aşırı stresliyim
Patito__ Whereismybaby benm beta en fazla 640 a cikti sonra kanamam başladı deger dusmeye basladi dusuk yapiorsun dediler bekledik en son 230 a dustu bir hafta o degerde kalinca bukez kurtaj oldum dusmedi sonra igne oldum