Nazd1 MomyAsli_ bende 26 oldum 12-13 arası gidiyorum ve bu kilo almayanları anlamıyorum nasıl başarmışlar😅
Fatmanur_5242 Nazd1 16 haftalık olana kadar ağzıma lokma alamadım mide bulantısından şimdide çok iştahım olmuyor sağlıklı beslenmeye çalışıyorum 🤩
NGold Fatmanur_5242 ben de öyleydim eksideydim hatta suan 29+4teyim kendi tartımave doktorumdakine göre almadım ama sağlık ocağına göre +2 olmusum 🤣
Nurdoga Fatmanur_5242 23+5 günlüğüm aldığım bir beş kilo 60 oldum daha fazla olmayı isteyen ben 😂 doğumdan snra kilolarim kalsın göbek hariç bakalm kilolu kalmayı becerecekmiyim 😂
Busra_27_34_ MomyAsli_ ay yorumları okurken cinnet geçiriyordum 😁23 haftalık olacağız 6 kilo aldım bile
Mfs Haftaya giriyoruz 71 ile hamile kaldim su an halen 70 kilodayim hatta cevre baskısı ile kilo almamam normal mi diye doktora bile sordum 😅 ah suu teyzeleerr 🫣
Nazd1 Fatmanur_5242 benimde en başlarda iştahım bir açıktı yemek yemedim saatim geçti diye ağladığımı biliyorum. Şimdi ama sabah akşam yesem yeter modundayım kesildi iştahım
Teacherblue Fatmanur_5242 benim de hedefim 25. Haftaya kadar almamak sağlıklı besleniyorum 17. Haftadayım hala almadım 🙏