Yasmin41 Kızlar 10 haftalık hamileyim sağa ya sola yatın diye birşey var mı ne yöne nasıl yatmak lazım? Bazen düz yatarak uyuduğumu gördüğümde tedirgin oluyorum da?
Ikizannesi1 Yasmin41 20. Haftadan sonra sola yatın diyorlar ama senin için daha erken hem 20 den sonra da sırt üstü yattığında okadar tedirgin olmana gerek yok
Sitionline Yasmin41 daha cok erken canım Suan istediğin gibi yat ama sola yatmak daha iyiymiş bebeğe kan akışı daha rahat oluyormus.karın büyüdükçe yatma sekli değişiyor sırt üstü yatılmıyor
Esra7261 Yasmin41 senin haftan için biraz erken ama sırt üstü tavsiye edilmiyor bebeğe giden kan akışı azalıyormuş. Sola yatmanın iyi olduğu söyleniyor ama sürekli sola da yatılmıyor sağ sol yapacan arada mecbur.
Pinar38 Yasmin41 canım daha çok minik bebeğin rahmin de küçük daha büyümedi sırt üstü yatmakla kan akışı zayıflamaz henüz eğer ki sırt üstü yattığında nefesin daralıyorsa kan akışı yavaşlıyor demektir bunu sen test edebilirsin bak ben 34+3 oldum sırt üstü yatınca bildiğin nefessiz kalıyorum
Tugbax68 İleriki haftalarda sola yatiliyormus canim ben 16 haftalik oldum kendimi yeni yeni aliştirmaya basladim
Yasmin41 AlininAysesii hadi ya karın çıkmadı mı benim de hiç çıkmadı da canım bulantılardan 3 kilo verdim bir ayda
Sitionline Esra7261 heryerim agrıyor ya sağa dön sola dön biraz sırt üstü yatınca uykuya dalıyorum rahatlıyorum ama yatmamaya çalışırım artık
AlininAysesii Esra7261 Zaten çoğu doktor bebek rahatsızlık verene kadar istediğiniz gibi yatın diyor, abartmamak kaydıyla istediğim gibi yatıyorum ben de, rahatsız edene kadar devam 😊