surmene-1967 Rolon ne kullanıyorsunuz garnier kullanıyordum boykot olduğu için bayadır almıyorum. Deotak aldım ama hiç fayda etmiyor
Rabiul surmene-1967 tereson deneyebilirsin benim ter problemim yok diye kullanmıyordum ama evde dursun diye almıştım yorumları çok iyi
[silindi] surmene-1967 homm bitkiselin ter önleyici spreyini öneririm çok güzel ben kullanıyorum kokusu da muhteşem
Deletedmom_87 surmene-1967 driclor kullanıyorum çok memnunum başta biraz tahriş etti ama şimdi stok yapıyorum çok iyi yani
cakebabe surmene-1967 tereson kullanıyordum hamile değilken hamileler kullanbilir mi bilmiyorum ama hayatımda hiç bi kozmetik ürünü anında etki göstermemişti ta ki bunu kullanana kadar 😂 şok etkisi yarattı bende asla terletmiyor
Rabiul surmene-1967 ay bilmiyorum canım tereson sprey şekildine hemen kuruyordur heralde ben normal roll yada deodarant kullanıyorum
lena1234 surmene-1967 canım valla bu da tamamen kupkuru olmuyor ama ben işteyken eve kadar idare ediyor. Bazen yeniliyorum ama genel olarak memnunum. Gebelikte tamamen kupkuru bir deodorabt kullanamayız. Terlemeyi engelleyen aleminyum ve bebek için çok zararlı hele de her gün süreceksek :( özel günlerde diğerini kullan sıkıntı olmaz ama lütfen doğal kullan. Progestanı bırakınca terlemeleirm baya azaldı. Ama şöyle diyim bi rexona dricler etkisi vermiyor ama terlesem de az terliyorum kıyafetim henüz hiç ıslanmadı
saudade_ Rexona Clinical Protection Roll on , terlesen bile asla koku yapmıyor. Ben aşırı terleyen biriyim öncesinde driclor kullandım ama zamanla kararma yaptı, evet teri komple kesiyor güzel ama sürekli kullanılmaması lazım bence
mavikalpvemavikalp surmene-1967 roll on lar hiç sağlıklı değil heleki normal zamanda önermiyorlar hamilelikte daha kötü 🙄