tazegebesss Yaklaşık 2 haftadır gebelik belirtileri yaşıyorum sahurda test yaptım negatif çıktı şuan bile kafamı kaldıramıyorum testin yanlış çıkma olasılığı nedir? Hamile bile olsam ne zaman testle belli olur?
tazegebesss CokCahilsinKeskeOlsen 8 gün geçti zaten düzenli değil kimi zaman 1 ayda oluyor kimi zaman 2 ay ama şimdi tam olmam gerekiyordu 🥺🙏🏻✨
momofmychildren tazegebesss yani adet gününüzun en az 7 gün geçmesi lazım geç döllenme vs olabilir diye
CokCahilsinKeskeOlsen tazegebesss kan verin o zaman yani 8 gün gecikmeye normalde çıkması lazım geç döllenme falan durumu varsa kanda daha net çıkar
momofmychildren tazegebesss o zaman şimdiye çıkması lazımdı eğer kanda da çıkmazsa maalesef gebelik yok demektir
tazegebesss CokCahilsinKeskeOlsen Belki daha yeni gebelikse bazen döllenme 2 haftayı bulabiliyormuş bide Kadir gecesinde test yapıcam sonra kan vericem daha önce düşük yaptım aslında test yapma taraftarı değildim eşimin isteği üzerine yaptım bence teste çıkması için erken olabilir çünkü daha yeni korunmayı bıraktık yaklaşık 2 ayda bebek düşürdüm sonra ki 2 ayda korunduk tam bıraktık belirtiler başladı 🥺
tazegebesss momofmychildren Bütün belirtiler mevcut ama mide bulantısından baş dönmesinden ayağa kalkamıyorum 🥺
CokCahilsinKeskeOlsen tazegebesss yani geçit döllenme olsun şimdiye çıkardı çok çok düşük Bir değerli olsa bile Ama tabii bu kan için geçerli bekleyin yani beklemeniz sizin için iyi bir şey En azından varsa bile değeriniz artar
tazegebesss CokCahilsinKeskeOlsen Acaba teste mi yanlış ya da yeni diye mi çıkmıyor belirtiler çok yeni çünkü 🥺
tazegebesss momofmychildren Hiç beklenti içinde değildim çünkü bi kaybım var korkuyordum bile ama bi anda oluverdi diye düşündüm yine umut bağladı beni 🥺🪽
CokCahilsinKeskeOlsen tazegebesss betü değeriniz düşük olduğu için çıkmıyor olabilir yani varsa ya da testle alakalı bir sorun vardır ya da gerçekten yoktur
momofmychildren tazegebesss testi beklemeyin dediğim gibi idrara daha geç düşer kandan garanti sonuç alırsınız
tazegebesss CokCahilsinKeskeOlsen İlk gebeliğimde silik çıkmıştı çizgi kan verdim 247 çıktı değerim yani 2-3 haftalıktı şimdi acaba daha yeni mi yumurtlama oldu 🥺
tazegebesss momofmychildren idrara ne zaman düşer? Daha önce gebe kaldığımda silik çıkmıştı kan verdiğimde değerim 247 idi yani 2-3 haftalık denmişti 🙏🏻✨
momofmychildren tazegebesss eğer gebelik yeni oluştuysa kanınızda çıkar gecikmenize göre ama idrarda daha geç çıkar garanti olması adına bence kan verin 8 gün gecikmeye idrarda çıkması lazımdı çünkü değeriniz küçükse kanda cikar