Herkese merhaba kızlar çok şükür bana da yazmak nasip oldu veee tam 8 günlük olduk bebeğimle 🩷 doğum hikayeme geçiyim hızlıca
Ben en başından beri sezeryan istiyordum yani isteye bağlı sezeryan oldum 39 u bekleyemedik karaciger enzimlerim cok yukseldigi icin 38+2 de almak istedi doktorum sabah 7 de yatışım yapıldı bir ebe ve hemsire geldi beni giydirdi ve sondayı taktı hic acımadı ben biraz korkuyordum ama hissetmedim gibi bir sey beni saat 8 de almaya geldiler ve çok sakin kalmaya calistim yanlizca bebegime odaklandigim icin hic korkmadim ameliyathane indim bir kac soru sordular ve igne yapmak icin enestezi uzmani geldi ve yaptı hic acımadı bana cok sakinsin dedi hatta sonra ben uyusmama gibi bir sey olmaz dimi dedim oyle bir durumda hemen mudahele edilir ve kontrol etmeden asla baslanmaz dedi ve rahatladim ayağıma bir sıcaklik indi ama ben hissediyorum dedim sanki.his vardi sonra ayaklarını kaldır dediler kaldiramadım doktorum.geldi ve yanimdaki hemsire surekli süreci anlattı karnımda bir seyler yapiyorlar ama sıfır acı ve bebegim kısa zamanda doğdu o an gercekten dünya durdu gibi anlatılmaz bir his rabbim isteyen herkese yasatsın insallah bebegim odaya çıktı sonra bi miğde bulanması yasadım.ve istifar ettim bir ilaç verdiler hemen geçti ben ben yarim saat sonra çıktım odaya ve ilk emzirmeyi hemen yaptık sütüm hemen geldi çok şükür ben 4 gün önceden beslak damlaya baslamistim hemen gelmesinde etkisi var mı bilmiyorum ben odaya geldikten 2 saat sonra biraz ağrım oldu açıkcası uyusuklugum.cabuk gecti sonra agri kesici.vurdular 30 dk sonra gecti agri ve 4 saatin sonunda ilk kalkisi yaptım yani benim icin gercekten çok kolaydı yani sanirim.gözümde fazla buyuttugum ve kokrtugum icin kolay geldi 5 dk yurudum sonra yattim 1 saat sonra tekrar kalktım ve kızlar burdaki pozitif dogum hikayeleri ve tecrubeleri dineleyerek cok yorgun olmama rağmen 1 saatte bir gecede olsa kalkip 15 dk yurudum ve tuvalete rahat ciktim gazimi cok rahat çıkardım ve çok rahat gecirdim çok şükür hemsire bana yatağın ucuna geç ayaklarını hafif kendine çek seni rahatlatıcak demisti onun da faydasini gördüm hastanede dapend kullandım 1 paketten artti bile ama çok kullanişlı oldu ince ve penye gecelikler çok kullanışlı oldu benim icin bir de benim de çok merak ettiğim ve surekli sordugum.karna bastırma ben ameliyattan geldikten sonra emzirmeden bir ebe gelip bastırdı ama his daha hiç yoktu o yuzden acımadı benim kanamam çoktu onun icin birdaha bastirilmadi diye dusunuyorum ve hazırlanıp cekim bile yaptik kızlar acımın üzerine gittim ve pozitif oldum her zaman ve unutamayacagim kadar guzel bir dogum gecirdim merak ettiginiz bir sey varsa cevaplarım rabbim herkese cok guzel dogumlar nasip etsin