ipeklinaismom Elif_49 bende burda bekliyim gerekliliğini bilmiyorum ama normalini de almadım kullanılır mı acaba
Cennet-polat Elif_49 ablam almıştı durmadı çocuk içinde bende normal babyplus var oğlumda çok kullandım memnun kaldım tekrar kullanicam
Nnoktaa Elif_49 otomatiklerden bazı bebekler korkup sevmeyebiliyormuş. Burada da denk gelmiştim. Arkadaşımın oğlu elektrikli ana kucağındayken katıla katıla ağlardı 😬 denemeden öğrenemezsiniz 😄
MrsMommyy1 Elif_49 benim oğlum sevmedi normal düz ucuz olan ana kucağıyla büyüdü :)) bebeklere masraf yapmamak lazım keyiflerine göre seçiyorlar bizim istediğimiz gibi olmuyor
Yagizinannesi_ Elif_49 ben abimin çocuğuna aldım geçen sene severek kullandı geçen ay görümcem doğurdu ona verdim onun bebeğide sevdi sıra benimkinde bakalım benimki sevecek mi😂
Myrtle Elif_49 ablam 1 2 ay yarim yamalak kullandi. Elektriksiz basit ana kucagini mutfaga vs tasiyo onu kullaniyor hep 4 aylik kizi simdi hala onda duruyor. Ben de almayacagim bana kalacak onunkiler yoksa almazdım zaten cok övmedi cunku.
Zuleyhadere25 Elif_49 bence otomotik olan gereksiz bence alıcam dedim sonra vazgectim bu sefer bebek sallanmaya alışıcak gecede gündüzde sürekli beni salla diyicek uykuları iyi olmıycak bende normal var o iyi bence
mavikalpvemavikalp Elif_49 bebekten bebeğe değişiyor Kimisi çok seviyor üstünde uyuyor kimisi korkuyor