Minigiim-vebenn52 Dışarı çıkmamak gerekiyormuş bebişle yarın oy atmaya nasıl gitcez siz ne diyorsunuz ben mi çok kuruntuluyum acabs haberler korkuttu beni konum İstanbul 😂
huysuz__ Minigiim-vebenn52 maske😷 benim de eşim görevde izin alabilir gelirse 2 çocukla cümbür cemaat gitcez arabayla, konum İstanbul,hır gürsüz bir gün atlatırız umarım😊
dogurangaplumba Minigiim-vebenn52 nerden geliyomuş toz kendilerinin geldiği yetmiyor tozları bile geliyor 🤣🤣🤣🤣
Pamuk Minigiim-vebenn52 Bu seçimde oy kullanmayacağım.Zaten değişen bisey yok😂😂O yüzden tozdan mozdan da etkilenmeyiz.Kesin çözüm 😬
elmaelmaelma Bence kuruntulusunuz biraz. Dışarı çıkmamak gerekiyorsa bile gezme anlamında kastediliyordur. Oy vermeye gitmek kaç dk sürecek ki, zaten eve yakın okullarda oluyor. Yine de çok kafaya takıyorsanız maske takıp gidebilirsiniz.
Minigiim-vebenn52 elmaelmaelma evet kuruntuluyum bence de 😂🤦🏼♀️ ben maske takacağım ama bebiş ne olacak 🤦🏼♀️
Minigiim-vebenn52 huysuz__ diyolsr ki yeni bi virüs varmış güya havaya salmışlar o yüzden çıkmayın diyorlarmış toz bahane diyolsr
elmaelmaelma Minigiim-vebenn52 hamilesiniz diye düşünmüştüm. Bebeğiniz varsa onu çıkarmayabilirsiniz. Eşiniz evde olmayacak mı? Oy vermeye ayrı ayrı gidersiniz.
huysuz__ Minigiim-vebenn52 valla bilemiyorum o kadar ama bu hafta arada yağmur çiseledi arabalar pencelere hep çamur 😅 çöllerden gelen kum fırtınası mı , hava kirliliği mi virüs mü herşey olabilir. Ama uçaklarla zehir püskürtme teorileri baya dönüyo sosyal medyada
Gizem9688 Bahar alerjisi var bende normalde de kötü olurum. Simdi ilac da icemiyorum hamileyim diye. Iyice berbat. Ben o sanmıştım ama dündeb beri herksin mi alerjisi tuttu diye espri yapiyordum. Demek bundanmis. Izmirdeyiz biz ama berbat bir ortam var alerjisi olan cikmasin 150 kere hapşurdum herhalde dün 😂😂 hapşurarak dogurcam sandim bi ara
Minigiim-vebenn52 huysuz__ işte insan korkuyo ister istemez kendim maske takar çıkarım ama bebişe nasıl maske takalım 😂🤦🏼♀️
dogurangaplumba Minigiim-vebenn52 Canım onlar daha kalabalık oldu bizden gidecekleri de yok bizmi gitsek napsak tozları kendileri çöpleri yetmiyo sanki
dogurangaplumba Minigiim-vebenn52 istila nasıl olur göstermeye 🤣🤣🤣 kızlar birsey dicem bu seçim konvoyları bugün yasak değilmi sabahtan beri varya sinir oldum sirenler ayrı kornalar ayri malmı bunlar ya
dogurangaplumba Minigiim-vebenn52 yarin ya seçim ondan yasak diye biliyorum belli bir saatten sonra mı yasakki birde seçim arabası da degil konvoy yapanlar şahıslar gözlügüm yok alması zor geldi odadan afişleri okuyamadım
dogurangaplumba Pamuk Belediye ve muhtarlik seçimi zorunluluk yok galiba da mecbur kullanacağım ben eşim belediyenin sosyal hizmetler bölümünde müdür benim bulunduğum bolgede şuan toz yok merkez nasıl bilmiyorum inşallah gelmez daha yeni temizlik yaptım elin tozuyla pasıyla uğraşamıcam 🤣🤣🤣🤣
Minigiim-vebenn52 Pamuk bende öyle mi yapsam dedim ama onunda cezası var bosuna para ödemeyelim dşslslsms