Zeyneptasdogen Hanımlar göbekleriniz kaçıncı hafta da belirmeye başladı? Ben şuan 14+5 ve göbeğim çok büyümüş gibi hissediyorum. 🤷🏻♀️
metemom_ Zeyneptasdogen 19 . Haftadayım bende çıksın istiyorum hamileyim dediğim kimse inanmıyor birden bire çıkar diyorlar sabırla bekliyoruz 😂
dhbetul Zeyneptasdogen benim ilk gebeliğim canım 21. Haftamda hafif çıktı dışardan belli olmuyordu 🥰 şimdi 24. Haftadayım geniş giydiğim zaman yine anlaşılmıyor ama var. Hamile pantolonlarına geçiş yaptım.
Tuba-M55 Zeyneptasdogen 18 den sonra ne oldu anlamadım birden şiştim 😅 şuan 25 haftalık ama bayaa hamileyim yani dışardan bakınca
Kubradagdevren metemom_ gerçekten birden bire çıkıyor 5. Aydan sonra bir an da çıktı ve şuan sanki 9 aylık gibi aslı da 7 aylık hamileyim hahahahahja
Zeyneptasdogen dhbetul Benimde ilk hamileliğim😂 ama şuan kendi pantolonlarım ve eşofmanlarım bana olmuyor kocamın pijamalarına geçiş yaptım. Kızken 44 47 arası değişirdi kilom şuan 54😂 göbek çıktı bi andaaa
Zeyneptasdogen Tuba-M55 Sağlıkla gelsin inşallah benim bebe biraz iri galiba 😂 14 haftadan belli oluyor
Edaa12 İkinci hamilelikte daha çabuk belli oluyor 10+3 haftadayım karnım baya çıktı ilk hamileliğimde 20inci haftalarda belli olmaya başlamıştı 🙂
dhbetul Zeyneptasdogen şişkinlikte oluyor canım bi süre sonra iniyor sonra asıl bebek göbeği başlıyor 😂 çok keyifli bir şey ama zorlukları olmasına rağmen 🥰 tadını çıkaralım her şeyin❤️
Edaa12 Zeyneptasdogen kişiden kişiye değişiyor iç karnı geniş bazılarının sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 💝
Bendiyebiri_ Zeyneptasdogen 13 haftalık olucam hala karnım yok ikinci gebeliğim ilk gebeligimde son ay doğuma gittiğim zaman ebe hamile degilsinki senin burada ne işin var demişti o kadar küçüktü karnım sancidan anladı hamileyim 😂😂😂