metemom_ Kızlar biliyorsunuz ki normalde detaylı ultrason perinatolojide yapılıyor ama gittiğim özel hastanede radyoloji uzmanı yapacak dediler her hangi bir farkı var mı ona göre başka bir yer araştırim çevre illere bakayım
1palyaco metemom_ bende radyoloji doktoruna yaptırdım baktı herşeyine anlattı da . Zaten gerekli olan bilgileri de rapor halinde bana verdi ben onu kadın doğum doktoruma götürdüm .
metemom_ momofmychildren ya farkı yoksa benim için çok iyi olur buralarda bulamadım perinatoloji uzmanı falan
metemom_ 1palyaco peki size raporlu raporsuz ayrı ücret dediler mi bize raporsuz 1000 raporlu 3000 dediler
1palyaco metemom_ yok hayır sabit fiyattı 2100tl falan ödedik rapor verdi , ultrason görüntü CD’sini ve üç adette fotoğrafını verdi .
Evhamlikurabiyeanne Ben de ilk kizimda radyoloji doktoruna yaptirdim memnun kaldim bunda bayramdan sonra yaptiracagim insallah anlasmali kurumda yine radyolog varmis ona yaptiracagim radyologlar da yuzlerce gebeye bakiyorlar onlar da bilgililer bence
metemom_ 1palyaco bize böyle fiyatlar verince çok şaşırdım burdaki tüm yaptıranlara sordum herkes öyle bir şey olmadığını söyledi
1palyaco metemom_ rapor farkı 2000tl olması gerçekten çok ilginç . Masrafı ne ki onun bi kâğıt parçası radyoloji doktoru bakarken sekreteri dediklerini not aldı çıktısını verdi . Başka radyoloji doktoru araştırın en azından elinizde doktorunuza göstereceğiniz rapor olur . Eğer ki bu radyoloji doktoru çok iyiyse tabi doktoruma rapora gerek yok derseniz 1000tl iyi .
hepoyleolurzaten__ metemom_ bana göre farki yok renkli ultrason ile bakıyor her yerini detaylı bı şekilde baya inceliyor bı sorun görürse söylüyor perinatoloji gibi aynı
metemom_ 1palyaco başka özel hastane yok canım burada eşim de raporlu yaptıralım daha dikkatli baksınlar falan dedi ama arada 2000 oynuyor yani bana çok saçma geldi
Aysee1123 metemom_ Bende radyolojide baktırmıştım zamanında yani geçen sene bir sorun yaşamadım memnun kalmıştım
Angel161023 metemom_ tıbbi görüntülemeci olarak yazıyorum 😂 gebelere detaylı ultrasonu her zaman radyoloji uzmanı yapar cihazlar farklı olduğundan. Normal kontrolünüz yapılan ultrasonlardan daha hassas ultrason cihazları kullanılıyor bunu da doktorunuz değil radyoloji uzmanınız kullanabiliyor
metemom_ Angel161023 canım burdakiler falan perinatolojiye yaptırınca kafam karıştı o yüzden sordum acaba farkı var mı diye merak ettim 😊
momofmychildren Angel161023 detaylı ultrasonda rahim uzunluğuna bakılıyor mu dün detaylı ultrasonum vardı her şey yolunda dendi ama yine de merak ettim bazıları paylaşmış çünkü bunu nasıl öğrenebilirim
Angel161023 momofmychildren rahim uzunluğuna doktorun da bakar zira bana doktorum baktı kısalık olduğunu söylemişti progestana başladık yarın detaylı ultrasonum var orada daha net belli olur