Deletedmom_88 Beğendiğiniz , sevdiğiniz siteler var mı? Bakıyorum sabahtan beri ama hoşuma gitmedi hiçbir şey. Soft renkler, minimal tasarımları olan bir site olursa süper olur 🥺
biranneikievlat Deletedmom_88 Nevresim takımı yerine alez-lastikli çarşaf ve kalınlıkları değişken olan battaniyeler aldım. Oğlumda 3 yaşına kadar hiç yastık kullanmadım. Yine sizin tercihiniz tabii ama ben çok kullanışlı bulmuyorum 🌺
Bilibon Aslinda cokda takima ihtiyac yok gibi lastikli carsap almaniz yeterli cunku cocugun ustunu ortmuyoruz genelde tulum giyiyo yadtikda kullanmayinca cokda gerekli gelmedi bana 3 yasinda hala sadece carsaf kullanio yastiga yani gectik
Deletedmom_88 Bilibon şimdiden kullanacağım için değil de , alıyorken takım alıp kenara koymak istedim
Ftmaa28 Bilibon yastık olarak ne kullanıyosunuz bebek yastığı mı yoksa yetişkinlerin kullandığı normal büyük yastıklardan mı🙂
Bilibon He tmm o zaman anladim haklisin illaki lazim olucak diye evet alinmis alinmisdir e bebekdede vardi sanki guzel takimlarr orayada bakabilirsiniz
Bilibon Ftmaa28 valla 2 yasdan sinra tikandikca kullandim normal bizim yastikdan ince olanlardan bazen yastikla bazen normal kafasina gore takiliyo 😂
biranneikievlat Ftmaa28 Evet, ayağımda salladığım dönemde normal yastıkta yastığıda oldu ama şuan uyku eğitimi aldıktan sonra hep bebek yastığında yatıyor.