Ayse1-1 11 haftalığım geceleri uyuyamıyorum sabah çok erken uyanıyorum 4te uyudum 6bucukta uyandım çok zor oluyor böyle benim durumumda olan var mı nasıl çözüm buldunuz
Merveee1996 Ayse1-1 aynı durum bendede var iki gün sonra 19 haftalık olucaz asla uykuya geçemiyorum çok can sıkıcı bi durum çok nadir uyuyabiliyorum
metemom_ Ayse1-1 benim hiç uyku sorunum falan yoktu ama son zamanlarda uykuya dalamıyorum gözüm kapalı da olsa bilincim hep açık konuşulanları duyuyorum yattığımdan da bir şey anlamıyorum ne zaman geçecek acaba
Merveee1996 Ayse1-1 hayır söylemedim ama bi hafta sonra nasipse detaylıya gidicez ordkai doktora sorarım umarım bi önerisi olur 🤔
Ayse1-1 Merveee1996 sizin uyuyamama nedeniniz bulantı kusma vs falan mı yoksa benimki gibi sebepsiz mi
Merveee1996 Ayse1-1 sebepsiz benim bekarlığımdada vardı zaten uyku sorunum hamileliktede devam ediyor bazen çok iyi uyuyorum bazen asla sadece gözlerim kapalı oluyo uykuya geçemiyorum
Ayse1-1 Smyrmz benim sorunlarım var aslında yoksayıyorum geçici görüyorum ama bazen uykusuzlukla kendini gösteriyor heralde