Gizem9688 ana kucağını iyi ki aldım. yenidoğan kundak uyku tulumlarını iyi ki aldım. 2 ay 2 günlüğüz kundak tulumlardan devam ediyoruz, bu sefer kolları hem açık hem kapalı kullanılabilir olanlardan aldım çünkü dönmeye başladığında o şekilde kullanacağım. alt açma örtüsü ve çantası iyi ki aldım. Philips avent in mama/süt ısıtma cihazını keşke almasaydım çok az kullandım 😅 ama sterilizatörü çok işime yarıyor. iyi ki anne yanı beşik aldım hatta şimdiki aklım olsa otomatik sallanır olanlarından alırdım çünkü ana kucağını o kadar seviyor ki bazen beşiğin de sallanmasını istiyor napalım o detay gözümden kaçmış 😅 beşiğimiz üç kademeli ayarlanabilir olduğu için ayrıca reflü yatağı almadım gerek kalmadı çünkü. babyjem güvenli uyku yastığını almasam da olurmuş çok az kullandım. katlanabilir küvette ilk günden beri tek başıma yıkıyorum gayet rahatız. şimdilik aklıma gelenler bunlar. gümüş kapağı iyi ki almamışım evet ilk haftalarda naparsanız yapın hassasiyetten kaynaklı yara ve acı oluyor krem almıştım ama en iyisi kendi sütünüz,her sağım veya emzirmeden sonra kendi sütümü sürüyorum öyle iyileşti ve bir daha olmadı. lohusa pedi gereksizmiş bana depent yetti onu hiç kullanmadım. yine şimdiki aklım olsa daha çok bez stoklardım 😂 iyi ki sling aldım. özellikle ev içinde aşırı kurtarıcı bir şey mesela bugün çamaşırları beraber astık temizliği beraber yaptık oğlumla o daha çok uyudu tabi 😂 ama ilk ay biraz kullanması benim için zor oldu çünkü acil sezaryen oldum dikiş yerlerim biraz acıyordu onu bağladığımda.