Krkckbraygt 37+3 haftalık hamileyim. Akşamdan beri takriben 10 dakika da bir sancı geliyor. Az öncede banyo yaptım orda da sancı geldi. Hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım.
Dniz47 Krkckbraygt bnde tam bu soru için post açıcaktım 39 hafta bitti ve benimde sancılarım oluyo dogum sancısı kasıklarda mi başlıyo
parasetamoll Krkckbraygt yürü yürüdükçe ağrı artıyorsa eğer ve baskı da oluyorsa gerçek sancıdır ama gerçek sancılar dakiktir 10 dk da 15 dk da 1 5 dk 1 şeklinde geçince rahatlıyorsun biraz girince nefes aldırmıyor
Krkckbraygt parasetamoll hepte otururken buldu sancı beni. Sancı geldiğinde mi yürüyeyim. Hala aynı 10 dakika da bir geliyor
Krkckbraygt Buseamaikizlerburcu bu hep böyle mi devam edecek 1 saattir istikrarlı bir şekilde geliyor canım
Krkckbraygt Kızlar hastaneye gittim çatı muayenesi yaptı 2cm açıklık varmış sancılarda düzenli dedi yatış yapalım dedi bende istemedim muhtemelen gece geri gelcem sancıların artacak dedi doktor eve gidip tekrar ılık duş alıp bekleyecem artık. Rabbim hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin 🙏