Karbeyaz_ Kızlar bu haftalarda böyle birşey yaşayan oldu mu ili gündür akşamları karnm taş gibi oluyor afedersiniz gaz çıkarmak istiyorum heryerim tıkalı patlıcak gibi oluyorum sonra karnım geriliyor yırtılıyor gibi oluyor 🥹
esmayb35 Karbeyaz_ korkutmak istemem ama üç gün önce hastanede yattım iki gün kasılmadan dolayı. Karnınız sertleşiyorsa sancınız olabilir bir doktora gidin nst ye bağlasınlar hem içiniz rahat etsin
Meliek Karbeyaz_ Karbeyaz_ bende 35 haftalığım aynı sertleşme ve aşırı hareketlenmede bende var normal bir durum diyolar hareketldrim artık engellendi
merve_alan04 Meliek Karbeyaz_ 29 haftalığım aynı benimde öyle kas katı kesiliyor yürümem bile çok zorlaşıyor neden oluyor anlamadım
Gizemmnur- Karbeyaz_ 36 dayım bende aynı şey oluyo doktoruma sordum bu zmanalrda olması gereken durumlar dedi sadece aşırı şiddetlenirse yada herhangi başka bir doğum ile ilgili belirti olursa o zaman hastaneye gel dedi bunlar yalancı kasılmalar gibi öyle düşün ama şiddeti felan önemli takip et
Karbeyaz_ Meliek gaz çıkaramamızda normal mi ki acaba canım ikisi bi anda geliyor bana patlıcak gibi oluyorum 1. 2 dk sürüyor baya korkutuyor ama ☹️
Meliek Karbeyaz_ karnımızdan dolayı cikaramiyoruz gazı bende zorlanıyorum o konuda sanki çocuk cikicakmis gibi oluyor 😂 kabızlığıniz var mı ozamanda çıkmıyor gaz Ama yatarak çıkıyor
Nisos Karında taş gibi sertleşme olursa hiç vakit kaybetmeden hastaneye gel dedi benim doktorum riskli bir durummuş
Meliek Karbeyaz_ bol portakal sulu şeyler yiyin şey yapın poponuza yağ sürün iyice bekleyin yumusasin yaparsinjz deneyin ben patliycak sanmıştım karnimi
esmaerdemir Karbeyaz_ valla bende öyleyim zor nefes alıyorum hareket edince taş gibi oluyor bazen canım yanıyor