Enfal_06 ne demek canım işinize yarasın da yeterki listem 😍 helal olsunnn
Yazmayı unuttuklarımı da yazayım ve gideyim ben 😂
kulak temizleme çubuğunu unutmuşum mesela sonradan fark ettim 😁 Dalin markasına ait olanı almıştım ben e-bebek’ten
Granül sabun kullanmak isterseniz duru’nunkini tavsiye ederim baby&mom’dan da memnun olan anneler var ama 🤍
Çatlak kremi hiç kullanmadım ihtiyacım da olmadı çok şükür 😍 bio-oil veya meliboz’u öneririm ama kullanan arkadaşlarım var 🥰
Sling/kanguru halâ arayıştayım havalar iyice ısındıktan sonra alırım diye şimdi almadım henüz
Oda için de yatak,cibinlik,yatak kenar koruyucu,dönence,uyku seti gibi şeyler genel olarak beşikle beraber geliyor diye yazmadım çünkü bizim hepsi beşikle beraber gelicek 🥰 bebekonfor’un asansörlü beşiğini sipariş verdik.
Ana kucağı için Elele dormire modeli veya Ohyo’nun babybjörn muadili olan modeli arasında kararsız kaldım
Emzik ve biberon için ilk etapta daha uygun fiyata weebaby marka aldım e-bebekten ama emzik, biberon seven bir bebek olursa bebiş Philips avent almayı düşünüyorum ama umarım sevmez meme reddinden korkuyorum çünkü 🫣
Babynest’e gerek yok bu arada onun yerine reflü yatağı alabilirsiniz ama babynest modelli reflü yatakları da var onlara da bakabilirsiniz görüntü açısından da daha hoşlar 🤗
Sağlıcakla gelsinler inşallah bebişler 😍 biz bayramda 38 haftalık olucaz Allah izin verirse, haftaya da doğum şekli ve doğum tarihine karar vericez galiba 🐣