Alkimbynz Kızler 13.haftadayım sıklıkla kalbim çok hızlı atıyor yani oturduğum yerde dahi nefes nefese kalabiliyorum bazen. Yürürken boğazım kuruyor nefesim kesiliyor kalbim çıkacak gibi oluyor. Normal mi bunlar yoksa doktora danışmalı mıyım
Ipekulas Alkimbynz çay çok içiyorsanız ondan olabilir ve kahve. Ben ilk zamanlar çok içiyordum bilmiyordum tabi çarpıntım falan oluyordu çayı azalttım kahve içiyorsam 1 bardak çay içtim içmiyorsam 2-3 bardak sonra düzeldi doktorumda çarpıntı yapar dedi
Deletedmom_88 Alkimbynz hamilelikte kalp şikayetleri artış gösterebiliyor, bir kardiyologa danışabilirsiniz
Dilekk19 Alkimbynz bendede çok fazla oluyor kalp çarpıntısı biraz rahatsız ediyor ama sonra geçiyor hamilelikten dolayı olabilirmiş artık alışıcaz
Alkimbynz Ipekulas neredeyse hiç içmiyorum kahve tiryakisiydim ama canım istemiyor eskisi gibi haftada 1 kez bazen hiç içmiyorum çayı da sadece kahvaltı da içiyorum Adana malum çok sıcak o da içilmiyor artık
Alkimbynz Betren tamamdır bayramdan sonra gel demişti 2li test sonucunda çıkmıs ama değerleri göremedim e nabız da sonuç var değer yok gidince hepsini bir konusurum
Aleynadd D vitamini eksikliği vardır benimde aynıydı kullandım geçti doktora söylersen kan tahlili yapar hemen
Zeyneppx Alkimbynz aynısı bende de oldu kardiyoloji gittim şükür hiç bi sorun çıkmadı bebek seni yoruyor sonuçta artik iki kişiye kan pompalıyor zamanla alısacaksin dedi çok şükür geçti benim
Alkimbynz Zeyneppx Geçici olmasına sevindim umarım benim ki de öyledir çok geçmiş olsun. Bu arada cinsiyeti öğrendiniz miiii
Zeyneppx Alkimbynz inşallah seninde geçer canım ama sen yinede bi Dr gözük çok rahatsız ediyor ise, en son ikili test zamanı gittim işte o zaman net göstermedi 16. Haftada cagirdi öğrenemedim daha çok sabırsızım 🥲🥲 sen öğrendin mi
Alkimbynz Zeyneppx bende geçen hafta gittim ama cinsiyetine baktıysa bile söylemedi bayramdan sonraya bıraktı ikili test sonucuyla cinsiyeti o zaman öğrencem aşırı merak ediyorumm
Zeyneppx Alkimbynz benim doktor tahminde bulundu ama önce kız sonra erkek dedi sonradan cikinti gördü erkek dedi ama kesin 16 da söyleyecek🥰 ikili sonucum da benim ertesi gün çıkmıştı