Dnya123z Merhaba arkadaşlar sabah bulantısı olup bebeği erkek olan varmı yada hamilelik süreçleri aynı olup cinsiyetler farklı olan var mı
Yagizinannesi_ Dnya123z bunun cinsiyetle alakası yok bence ya bebeğim erkek 35. Hafta hariç hiç bulantı kusma yaşamadım ama 35. Hafta benim için kötü geçmişti sabahları devamlı bulantı kusma yaşadım geçti sonra
Bendiyebiri_ Dnya123z cinsiyetle alakalı olduğunu düşünmüyorum insanın bunyesiyle alakalı diyorum benim ilk gebeligimde sürekli kusardim bişey yiyip icemezdim cinsiyeti erkek erkek olduğu için derlerdi şuan ikinciye gebeyim pek kusmam yok cinsiyette belli değil ama ara ara fazlaasiyo oda doktorum serumlarla durduruyor
metemom_ Dnya123z her zaman akşamları oldu mide bulantım oğlum olacak uyan tek belirtim sürekli ayaklarımın üşümesiydi
Dnya123z metemom_ ben kızımla aynı belirtileri yaşıyorum aynı belirti olunca cinsiyette aynı mı oluyor diye düşünüyorum:)
GizemTuzcu Bencede kusmanın cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum ilk 3 ay bulantım yoktu sonra 4 5 6cı ay bulantılarım hiç geçmedi sabah öğle akşam günde 4 kere istifra ettiğimi biliyorum şükür şimdi geçti cinsiyetimiz kız :)
Ebrucar Dnya123z cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama genelde kızda daha çok bulantı kusma oluyor diyorlar. Bizimki de kız ❤️Ben 6. Haftadan 14e kadar sürekli kusmaktan kan kusmaya başladım. Şimdi 18 haftalık hala bulantı ve sabah kusmalar devam ediyor. Arada akşam da kusuyorum ama eskisine göre daha iyiyim baya zor geçti benim🤦🏻♀️
metemom_ Dnya123z bence belirtilerle cinsiyetin pek alakası yok canım bende herşey kızı gösteriyordu tüm belirtilerim ama oğlum olacak
Serapalptekin2 Dnya123z sabah bulantım vardı oğlum oldu öğlen ve akşam oluyordu zaman değişimi ondada kızım oldu