Ummuarbc Arkadaşlar hamiliginizde kaçıncı haftada alışverişe başladınız sizce hangi haftalarda alışverişe başlanmalı
Babe2 Ummuarbc 25.haftada kiyafetlerini aldim…bu 2.gebeligim.suan 30.haftamdayim..ilk.bebegimden bebek arabasi besik vs gibi seyler var Kendime gecelik krem ic camasiri vs,bebege de bez islak mendil tarzi seyleri alacagim 34.hafta gibi tamamlarim sanirim
mavibahar Ummuarbc bence cinsiyet tam öğrenildikten snr alınsa daha iyi olur. Ay da detaylıdan snr 6. Ayda başlanabilir. 😊 Ama tabi çok güzel indirimler oluyor bazen, o zamanlar da kız erkek fark etmez genel bir bebeğin kullandığı şeyler alınabilir.
Seldahilal Ummuarbc 25+4 gala kelndim alışveriş yapmadım 😂😂😂ben den önce sağolsun görümcem alıyor kıyafet fln bize sadece büyük eşyalar kaldı 😂😂🤭
Kardelenylmz Ummuarbc ben 10.haftada başladım şuan 24 haftalığız tüm alışverişi bitti hastane çantamız da hazır
Buseirgit Ummuarbc 3. Gebeliğim o yüzden temel ihtiyaçlarımız var. Sadece kıyafet ve bakım malzemeleri alıcam şuan 21+3. Haftadayız 30. Haftada giderim toplu alışveriş yaparım inşallah
Enfal_06 Ummuarbc 15+1 almaya başladım çünkü bi türlü sonu gelmiycek gibi geliyor o yüzden indirmeden buldukça alıyorum bence 4 aydan sonra başlanabilir
Ummuarbc Enfal_06 bende 15 haftamdayım canım daha hiç başlamadım detaylıdan sonra başlayayım diyorum aslında bugün ne alsan kar ama
Enfal_06 Ummuarbc bizim cinsiyete erkek dedi doktorumuz başladık e bebekte indirimde olanları aldım şimdilik bizim bebeğe %60%70 erkek denildi 17 haftada tam belli olur dedi doktor bakalım bende bazılarını unisex almışım hem kız hem erkek dün biraz erkek aldım ama onlarda beyaz turuncu karişimi bişey olmaz kız çıkarsa da onları evde giydirrim bebeklere fazla kıyafet gerekiyor zaten
Ummuarbc Enfal_06 aynen canım öyle evde giydirisin zaten hemen büyüyorlar kıyafetler de küçük geliyor benim de 12 haftada doktorum erkeğe benziyor dedi 1 hafta sonra kontrolüm var benim de iyice netleşir diye düşüyorum
07Tugce Ummuarbc ben daha bebek düşünmüyorken bile indirimde gördükçe aldım şimdi diyorum iyi ki almışım müslin örtüler havlu battaniye bebek bakım örtüsü emzirme yastığı unisex parçalar beyaz zıbınlar ağız mendilleri anne bebek çantası gibi cinsiyetsiz alışverişleri yapmistim cinsiyetten sonra da devam ettim son haftalara bırakmadan