Ozgemesut zuleyhakoc bugün gittim canım doktora 13+0 yani bir şey söylemek için erken ama kemik yapısından kız olduğunu düşünüyorum bir ay sonra gel dedi net bir şey demedi değişebilir dedi😌
zuleyhakoc Esraselcuk benim de 13+0 bugün gittim ultrasonda elleri ayakları baya belliydi haftasına göre hareketli cinsiyet belli olurmu dedim %90 kız dedin baya emin konuştu sonradan değişende oluyo ya
zuleyhakoc AlyaSu benim de tam 13 haftaya girdi bugün ultrasonda sizinde o haftada el ayakları çok bellimiydi Benin baya net söyledi %90dedi kız
zuleyhakoc Tugcetokgoz benim senden küçük 13 haftaya bugün girdim el ayak hareketleri çok belliydi cinsiyet belli mi dedi %90 kız gibi dedi net konuştu
Esraselcuk zuleyhakoc cnm herseyı cok bellıydı oynuyodu ellerı ayakları cınsıyetı bellı degıl dedı bıze bugun
Tugcetokgoz zuleyhakoc evet canım kiminin erken belli oluyor kiminin organ gelişimi yavaş olabiliyormuş o yüzden daha sonraki haftalarda farklı cinsiyet çıkabilir daha küçük diyorlar bana net söylemedi ama bacak arası boş görünüyor ama kesin diyemem küçük dedi
Msl_ege Benimde erkek . Baya açmıştı bacaklarını . Doktor çok net bi şekilde erkek dedi . Değişir mi bilmiyorum
AlyaSu zuleyhakoc 13 haftalıkken erkek dedi 17 haftaya geldiğimde kız dedi bende detaylı ultrasonu bekliyorum
zuleyhakoc Ozgemesut Ozgemesut Benimde sennle aynı canm tam günü gününe ama Benim %99 dedi kız baya kesin konuştu