Selam kızlar. Son 1 hafta tansiyon çıkmıştı ona bağlı olarak bebegim 2,540 kg doğdu kilo almamis malesef , bide bende safra büyümesi ortaya çıktı . 2 gün ağrıdan deli olmuştum. Bebegimizi riske atmak istemedi doktorum tüp bebek olduğu için 3 Nisan tarihimizi 29 marta çekti. Ben dun sabah saat 7 de doğuma girdim.Ama hep gülümsedim güzel dusundum oğluma kavuşmayı bekledim. Doğum gerçekleşti ama bebegim yeterli seviyede nefes alamamis 2 hafta gelişimi geride kaldığı için, oksijen verdiklerini gordum kucağıma vermediler. Hemen yenidogana aldılar götürdüler uzaktan gördüm. Doktorum resmini de çekti o an ve bilgilendirmeye yaparken ben çok soru sormaya başlayınca tansiyonum çıkıyor diye genel anestezi vermişler uyandim 8,30 da odama geldim ama oğlumu 11.00 de getirdiler yanıma cok ağladım korktum ama hersey yolundaymış şükürler olsun. Gece asla uyumadım cunku çok güzel bir varlık ilk emzirmeye aldığımda ağladım mutluluktan, sutumde geldi çok şükür. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin bakabilecekse. Hala inanamıyorum suan yanımda olduğuna. Hastanede 2 gün yatıp cikicam 1 gün bitti bile burda çok guzel ilgilendiler hemşiresi ebesi temizlik personeli ve doktorum. Korktuğum gibi olmadı. Spinal anestezi aldim igneye bağlı bir problem de yasamadim. Ve yanimda bir cihaz ben istediğim zaman agri kesici bastı damar yolumdan. Allahima şükürler olsun saglikla evimize de gidebilelim. Paylaşmak istedim.🥰😍