Minigiim-vebenn52 kaç saat olmalı en fazla ? 3-4 saatte uyandırmak mı lazım yoksa 5-6 saat emmeden uyumaları tehlikeli mi ? Uykuyu kendine mi bırakmalıyız acaba kan şekeri düşüp kendinden geçipte uyuyormuş bebekler o yüzden kafam bi karıştı siz nasıl yapıyosunuz
gncglozclk Minigiim-vebenn52 2 bucuk aylıgız gunduz 2 saate gece kendı haline bıraktım tam 2 aylıkken ☺️ basta acıkınca kendı uyanmıyordu cunku alısıyor 2 saate gece vermeme bende bu sureyi 3 saate uzattım 1 hafta boyle yaptım sonra 4 saate cektım ama 4 saatı beklemeden kendi uyanmaya basladı 💕
Blueberry0 Minigiim-vebenn52 benim bebekte 2 buçuk aylık senle aynı zamanlar doğum yaptık🤣 Ben hic uyandırmıyorum canım o yenidoğan donemindeydi. kendi açıldığında uyanıyo zaten o da 3 saati geçmiyor 😄😄
Minigiim-vebenn52 Blueberry0 benimki uyumadan önce yarım saatte bir emiyo depoluyor mu anlamadım sonra uyuyo 5 saati buluyo normalde ama bu gece 6 saati buldu o yüzden şaşırdım kan şekeri düşme kendinden geçme durumu olmaz değil mi ? Uyandırınca ıh mıh edip uyanmak istemiyor çünkü bende saat tutup uyartmıyorum doktor da gece bir kere emsin uyandır dedi ama uykuda büyümeyecek mi bu çocuk 😂🤦🏼♀️
Blueberry0 Minigiim-vebenn52 bizimde öyle geceleri uyanmıyor🤣 12 de uyuyor mesela sabah 6 da anca kalkıyo. bu gece de öyle oldu 🤣 Bana da iyi oluyo valla uyumuş oluyorum en azıdan
gncglozclk Minigiim-vebenn52 yok canım o zamanı coktan gectı ☺️ uyanır kuzum yavas yavas saatleri yukselterek git bakalım
Minigiim-vebenn52 gncglozclk işte 4tü 5-6 ya çıktı suan normal o zaman uyandirmiyim mi kuruntu yaptım Kan şekeri düsme olayı ne tam olarak ilk ay mı oluyor sadece
gncglozclk Minigiim-vebenn52 benım kızımda oyle ben yınede baktım 3 4 saatı geciyor kendim uyku arası verıyorum içiyor ac kalmasın diye olmadı uyku arası ver sonradan duzelir bızım duzeldi kan sekerı duserse sarılık oluyor ya ilk zamanlar o yuzden sık sık beslemek lazım şimdi o durum olmaz ac olsa zaten ortalığı yıkar uyku tatlı geliyor demek ki sen yınede ıcın rahat etsin uyku arası ver 3 aya gelince bırak o zaman uyusun ☺️
Minigiim-vebenn52 gncglozclk maşallah ben uyurken ağzına damlatıyorum almıyor 😂 ıh mıh yapıp dönüp uyuyor bende acıkmadı demekki diyip bırakıyorum
Minigiim-vebenn52 Blueberry0 demi kan şekeri düşer diye korktum Doktor yine de kaldır iki ay küçük gece bi kere emsin en azından dedi