merveee_y Medar hastanesi Aslıhan Kal Kaymaz hanımda gebelik sürecini tamamlayıp doğum gerçekleştiren hanımlar varsa düşüncelerini yazabilirler mi önerir misiniz
Funda54 merveee_y 18+6 ikiz hamileyim hamile kalmadan önce başladım gitmeye gayet memnunum ama doğum yapanların fikirlerini bende merak ediyorum
Kubelif Funda54 merhaba benim de ikiz gebeliğim var. Hangi doktorda karar kıldınız acaba bende Sakarya medar düşünüyorum. 26 haftalığım
HilalOturak Ben 5 şubatta yaptım kendisinde doğum. İyi kide aslıhan hocada takipli ve doğumumu yaptım. Yine olsa yine giderim. Güler yüzü ayrı, ilgisi ayrı.. he diceksiniz özel hast. Tabi yapr. Aslında öyle değil. İçtenliğini hissediyosunuz.
DYC HilalOturak normal doğum mu yaptınız ? Doktor hanım normal doğumu destekliyor mu yani? Bir de hastanedeki ebe ve hemşirelerle ilgili tecrübelerinizi sormak istiyorum. Bebek doğduktan sonra doktor gidiyor malum ve hemşireler çok tecrübesiz olabiliyor. Yenidoğan bakımı için vs soruyorum
Funda54 Kubelif hala Aslıhan kal kaymaza gidiyorum memnunum şimdiye kadar bı sıkıntı yaşamadık ama çok kalabalık oluyor bu haftalarda randevusuz gitmek zorunda kalıyorum baya bekliyorum aradan aliyor siz kime gittiniz şimdiye kadar? Ayrıca araştırma Hastanesi’nde perinatoloji takipliyim orayada gidiyorum
Kubelif Funda54 bende sami kemiğe giitm beyhekimde sevilaya gittim ama içime sinmediler Aslıhan hocayı çok önerdiler ama ikiz doğum konusunda bilgim yok yapmıyormudur sordunuz mu hiç? Bende perinatolojiye gidiyor seah ta
Rumeysamete Funda54 benim Merve baştan ama bugün sondu artık 38+5 im bugün riskli gebelik zamanım bitti özelde de takipliydim orda yapacağım inşallah ama çok tatlı bir doktor Merve hoca,Turgay beyi de biliyorum gördüm kendisini
Funda54 Rumeysamete ne güzel sona gelmişsiniz sağlıkla kucağınıza alın ins evet Merve hoca da muayene etti bikac kez beni de sadece bı tane kadın var kıvırcık saçlı ismi aklıma gelmiyor şimdi tek sıkıntılı kadın o bence Turgay hoca da çok iyi
Rumeysamete Funda54 evet anladım dediğinizi çok ters bir kadın inşallah sizinde sorunsuz sıkıntısız geçer sonlara gelirsiniz az kalmış zaten
Funda54 Rumeysamete evet her gittiğimde bı sıkıntılı durum çıkardı karşıma bebekler hakkında Çok şükür bu haftalara geldik tansiyon var şeker var birde bebeğimin birinin suyu azaldı takiptekiyiz bikac hafta da daha ilerlesek amenna sağolun Allah razı olsun 🙏
Funda54 Kubelif Sevilay hanıma ilk oğlumda gitmiştim ondan da memnun kalmıştım aslında. Aslıhan hanım yapacak dogumumu Allah nasip ederse çok sıkıntıli bir durum olmadığı sürece ikız ucuz doğum yapıyor
Kubelif Funda54 rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin eli ayağı düzgün aklı başı yerinde herkesin bebeklerini 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲