Beyzz6 3 gün gecikmeyle 9.28 değerim doktorum çok umutlu olduğu için 2 günde bir değil perşembe günü ver dedi. Önceden 2 dış gebelik tecrübem var herhangi kanama vs olunca zaten mecbur gideceğim
CokCahilsinKeskeOlsen Beyzz6 benim adetlerim düzensiz hep uygulama üzerinden takip ediyordum 43. Gün 5.67 ile öğrendim geç dollenme olmuştu
lilyum_ Beyzz6 ama sonu iyi bitmedi maalesef beta artışlarım ilk basta cok iyiydi sonra yavasladı bebegin gelisimi 6.haftada kaldı maalesef
emirtimr1 Beyzz6 askım en fazla ⅔ güb gecikirdi ya evlendikten sonra zaten böyle oldu hamileliğimi öğrenmeden önceki 3 ayda da gebelikten şüphelenmiştik beklemek istedim 9 gün geçti öyle öğrendim ☺️ testte bile çok yeniydi çok şükür şuan 19+5 iz rabbim sizese nasil etsin 🙏🏼
Beyzz6 CokCahilsinKeskeOlsen bakalım beni ki düzenli bu ay çatlatma tedavisi de olmuştum anlamadığım sanırım bi tanesi sonradan çatlamış 2 yumurtam güzel gelişmişti eğer tabi geç döllenmeyse
tazegebesss CokCahilsinKeskeOlsen Geç döllenme mi oldu acaba? Benimde hastalığım düzensiz adet günüm 8 gün gecikti bütün belirtiler vardı sahurda test yaptım negatif çıktı 🥺
Beyzz6 emirtimr1 benimde öyle hep düzenlidir en fazla 2 gün gecikirdi oda yılda bi kere yani inşallah bana umut oldunuz rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️❤️
Beyzz6 lilyum_ oyyy canım benim hiç üzülme inşallah rabbim sağlıkla sıhhatle peş peşe evlatlar nasip etsin🤲🏻
cakebabe Beyzz6 2 gün gecikmeyle 800 küsur çıkmıştı umudunuzu hiç kaybetmeyin allah kucağınızı doldursun inşallah
Beyzz6 Melikeylmz99 çok çok iyi test falan yapmış mıydınız benim testlerim silik erkende normal kaset testim de