denizzozkan kızlar 19 haftalık hamileyim eşimle iftardan sonra yürüyüş yapmak için çıkıyoruz dondurma yiyoruz 3-4 gündür üst üste yiyorum acaba bebeğe zararı var mı
vezozcan denizzozkan bebeğe bir zararı olmaz , ama aşırı seker tüketimi sağlıklı değil ona dikkat ederek Yiyebilirsiniz tabiki
Evremo Açık dondurma alıyorsanız güvenli yer olsun derim. Sütten yapılıyor sonuçta ve ne kadar pastörize süt kullandılar vs. Önemli bence
denizzozkan kahvesever__ annem kardeşimi doğurduğu zaman yan yatakta yatan hamilenin bebeği doğuştan zatüre doğmuş kadın hamileyken buz yiyormuş öyle anlatınca korktum acaba dedim hamileyken her denilene inanıyorum maalesef 😂
Pamuk denizzozkan Sizce kesenin içinde Allahin kat kat derinlikte koruduğu bebek anne karnında zatürre olur mu? Tıbben mümkün degil😊
merylii_ denizzozkan gebelik şekerin vs yoksa yediğin iki lokma dondurmadan bebeğe bi zarar olmaz, sonuçta kiloyla yemiyorsun.
Lalemmm12 denizzozkan bende dün yedim çok yedim 😃 gece biraz ağrım oldu sanırım midemi üşüttüm fazla yeme bebeğe zararı yok ama mideni usutmemeye dikkat et