Boncukk123 Elfthh canım birden mi kalkıyorsun ? Ben önce sağa ya da sola dönüyorum sonra yavaşça kalkıp önce karşıya bakıyorum biraz bekleyip o şekilde kalkıyorum ani hareket edince bütün gün sürüyor baş donmesi
bahocum Elfthh kan değerlerinize baktırdınız mı? Demir eksikliği de yapabiliyor benim hamilelik başlarında öyleydi
Elfthh Bume evet bı ara çok az sinirin altındaydı aşırı değil ama yine de yapar mı bidd sağa donunce özellikle donuyor
Karsu123 Elfthh tansiyonunuzu ölçturun geçmiş olsun sağlıkla kucağıniza alın 🤲birde sol tarafa yatarsanz iyi geliyormus
Bume Elfthh yapar tabiki hamile değilken o değerde olsa etkilemez belki ama hamile olunca maalesef etkiliyor
Bume Elfthh kaç aylıksınız bilmiyorum ama eğer büyükse bebek baskı yaptığı için damarlara etkisi olabilir
Elfthh Boncukk123 evt cnm bkfaz öyle dönüyorum galiba hizli o zaman dönüyor bazen korkuyorum acaba bişey mi var diye
Boncukk123 Elfthh sakin olmak da fayda var canım gebelikte denge degısıyor zaten bozuluyo o yüzden sakinlik önemli
Bendiyebiri_ Elfthh 13 haftalık olucam hamile olduğumdan beri baş dönmesi gözümün önünün kararmaasi çok yaşıyorum doktorum tansiyon düşüklüğünden dedi ve kansizim serumlarla durdurmaya çalıştık çok şükür biraz da olsa geçti