ozkangulkilic Hamilelikten önce buz lazere giderken tüylerimde azalma olmustu şöyle ki bazı bölgelerde hala sayılı çıkıyor ancak özellikle sırtımda dekolte bölgemde ve karın çevremde siyah siyah erkek gibi kıllarım çıkıyor :( bazen cımbızla bazen trasla almaya çalışıyorum bazende bu ucu cimbizli epilator aletiyle. Sizce doğumdan ne kadar sonra tekrar lazere gidebilirim? Ya da en azından doğuma kadar ve doğumdan sonra bir süre neyle alabilirim? Agdaya alerjim var özellikle sırtım çok killandi rahatsız oluyorum güneş vurdukça direk belli oluyor ama tras yapsam oda sivilce yapar diye korkuyorum ne yapmalı lütfen akıl verin 🙏🏻🙏🏻
Yagizinannesi_ ozkangulkilic göbekte çıkan kıllar hormonlardan dolayı doğumdan kısa süre sonra dökülür alınması önerilmez. Siz aldığınız için hep almanız gerekecek artık🙈 agda ve jilet dışında başka birşey önerilmiyor maalesef
06Pembemavi80 ozkangulkilic Pierre Cardin epilasyon seti diye geçiyor bende ondan aldım en azından pratik. Bende lazere gidiyordum hamile olduğumu ogrenince bıraktım bununla yapıyorum. Geri çıkıyor ama bı sure idare ediyor en azından
ozkangulkilic Yagizinannesi_ ağda da kökünden aldığı için yine almak zorunda bırakmaz mı 🤷🏻♀️🥴 zaten benim alerjim var cımbızla alıyordum almayım desem gerçekten çok kötü duruyor ince değil yani bildiğiniz siyah o zaman jiletle trasla idare edeyim belki doğumdan sonra azalır mı
Ftmaa28 Yagizinannesi_ sizin döküldü mü çıkan tüyler dökülmemesinden çok kork yorum bir de sırtta falan cıktı sıyah sıyah demişler vücudun her yerinde oluyor mu cidden tüylenme 😞😞
Baharrrrxxx Bende lazere gidiyordum yarım kaldı , sordum doğumdan 6 ay sonra tekrar gidebilirmişiz, birde erkek traş makinesiyle almamı önerdiler
ozkangulkilic Baharrrrxxx sizinde aynı şekilde killlanma oldu sanırım benimde yarım kaldı ve baya arttı sertleşti. Tras makinesi var bu saç tıraşı için eşim kullanıyor şarjlı onlar mı alayım
Baharrrrxxx ozkangulkilic saç traş makinesi kullan dedi bana lazeri yapan kişi ama ben hiç jilet vs kullanmadım hamileliğin ilk ayları çoğaldılar sonra tekrar azaldı 25 günüm kaldı tek tük çıkıyor
Cennet_kusum16 ozkangulkilic kuaförde 15 günde bir ağda yaptırıyorum. Ağda olmadığında bikini bölgesini jiletle diğer yerleri makina ile alıyorum
Cennet_kusum16 Ftmaa28 yok dokulmuyor bende olmadı yani olanlar vardır belki. Hatta dogumdan sonraki 3 ay dahada artmisti benim
Ftmaa28 Cennet_kusum16 eyvah eyvah en korktuğum şey 😞 her yerde mi artıyor tüylenme bacak kol sırt falan diyen olmuş
Cennet_kusum16 Ftmaa28 sırtta olmadı benim ama 6 senedir düzenli lazere gidiyorum hepsi çöp oldu diyebilirim.