gunaymom Boş gebelik yaşayan arkadaşlarım doktor yorumlarınızı alalım doktorunuz bu durum için ne dedi tekrardan aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor musunuz sizde benim gibi 😌
Minikkush9496 gunaymom boş gebelik tekrarlamaz canım merak etme bende 5 yıl bundan önce boş gebelik yaşadım ondan 1 yıl sonra 1 kızım oldu şimdide 2-ci kızıma hamileyim 38 haftalık olduk
FKRKS29 gunaymom yaa bende temmuzda boş gebelik geçirdim evde düşük yapmıştım hamile oldugumu öğrendim şuan 5+1 olduk benimde içim Bi korku var ama Allaha güveniyorum Rabbim hayırlısını versin 6+0 da kontrole gitcez cuma günü bakalım 🥰
2312345467 gunaymom 2 defa boş gebelik gecirdim 1 defada kimyasal ödüm kopuyor tekrarlanacak diye ama Allahtan ümit kesilmez umudumu hiç kaybetmedim çocuğum yok hala
gunaymom Minikkush9496 inşallah içimi ferahlattınız peki doktorunuz boş gebelikle alakalı ne demişti size benimde bir tane kızım var ikincisinde boş gebelik yaşadım maalesef
Minikkush9496 gunaymom ben düğün gecesi ilk ilişkimde hamile kaldım fakat üşüttüm ve hem idrar yolu enfeksiyonu oldu hem grip oldum ilaç falan kullandım doktorlar ondan olmuş ola bilir dediler boş gebelikte ya sperm kalitesiz ya yumurtahücre kalitesiz oluyor ve onun içinde kese oluşuyor fakat bebek oluşmuyor
2312345467 Karsu123 istemedi bir defa daha olursa yapılır dedi bende araştırma Hastanesi’ne gittim Nisan’da randevum var birde rahim filmi çekilecek
Cicek7616 Merhaba bende iki kere boş gebelik yaşadım biri kendiliğinden düştü diğerinde kürtaj oldum doktorum genetik tahlili yaptırmanızı istedi ve bende pıhtılaşma çıktı şuan tekrar hamileyim çok şükür ve iğne kullanıyorum 13 haftalık olduk şuan
Karsu123 @"23123454 2312345467 bende ilk kimyasal yaşadım norml dedi doktorum sonra bu ay tekrar yaşayınca genetik istedi sizde araştırın herşeyi imkanınız varsa özelde yaptırın test çok zor tekrarı olunca herşey güzel olsun sizin rahim filmi neden tekrar cekineceksnz
2312345467 Karsu123 doktor ilk rahim filmi çekelim dedi genetik kanda verilecek muayene sırasında yumurtlama yaşayacağımı söyledi yeni adetlikten temizlenmistim bilmiyorim o an değerlendirdik hamilelik olursa doktor kontrolünde olmazsa zaten rahimfilmi çekilecek çok yoruldum şu iki yılda daha bisiler olsun istiyorum etrafımdaki çocukları gördükçe üzülmeye başlıyorum
Karsu123 2312345467 evet birde insan ne zorluklarla uğraşıp yarasını sarmaya çalışıyor ettaftakiler de tuz biber oluyor bende 17 aydır uğraşıyorum bende çok yoruldum Ekim’de rahim flmi çekindim ikisi de kapalı çıkmıştı sağ açıldı sonra polip var dedi doktorum polip ameliyatı oldum sonra kimyasal yaşadım şimdide bu insan ruhunun çekildiğini hissediyor öyle hissizim ki sizi anlıyorum 🥲🥲🥲
Tgcmr Civcimmm bendede öyle olabilir yarın kont var gecen salı gitttim kese 12mm ıcı bostu gec yumurtlama olabilir dedi yarın bir kez daha bakacak 13 subat son regl tarihim sızde nasıl anlasıldı?
Karsu123 2312345467 hemen ameliyat olun ben ameliyat oldum bir ay yasakti ve iki seferdir pozitif görüyorum sonuç olumsz olsada ama benim bebeğin tutunma yerindeymsti engelmisti.