Adenala Siyahkiz Rahim ve bebek büyüdüğü içinmiş canım o haftalarda benim de vardı 35. Haftadayım hala var 🌸
Siyahkiz Adenala rahimde biraz enfeksiyon varms doktoeum ilac verdi kulanyorum normalde kasintim yoktu ilacı kullanmaya basladim kasintim basladi komsuda dedki demeki iyilesiyor oyuzden kaşınır
Adenala Siyahkiz Yani alt tarafta baskı olmasının sebebi bebeğin büyümesi enfeksiyon vs varsa onu bilemiyorum
Siyahkiz Peki rahimde enfeksiyon varsa baskı yapmaz dmi ayağa kalkınca daha çok agri oluyor yatınca iyi yastık koyuyorum bacak arama ole uyuyorum
Siyahkiz Adenala baktik o kadr pek yok enfeksiyon yani ozmn cocuk baskı yapyor kiloda alıyor ben pek.almyorum
Adenala Siyahkiz Doğrudur canım son haftalarda alıyor bebek kilo bir de benim bebek baş aşağı duruyor bacakları mideme vuruyo onun da baskısı var sanki sürekli tuvaletin gelir gibi bir baskı değil mi
Siyahkiz 68 kilo ile hamile kaldım suan 29 haftalık hamileyim 73.kiloyum kizimda 1300 dedi kilosu sizce iyimi
Adenala Siyahkiz Evet canım ben kağıtlarıma baktım da benim de o civarlardaymış gayet normal daha da alır ben 35 . Haftadayım bu haftalarda hızlıca alıyor dedi doktorum
Adenala Siyahkiz Evet canım gayet iyi senin bebiş listeye göre 200 gram fazla maşallah 🧿 Kocaeli sen 🙃